Vlaggen & masten

Vlaggen en masten, duurzaam vlaggendoek en masten
met slimme oplossingen

Wij leveren en plaatsen vlaggenmasten en baniermasten in alle soorten maten en uitvoeringen. Kantelbaar en nastelbaar, cilindrisch en conisch, uitgevoerd in aluminium of polyester. Desgewenst hijsbaar met een stormvast inwendig hijskoord, compleet met afsluitbare anti-diefstalunit en zelfs met handige lierbediening. Vlaggen en baniervlaggen leveren we standaard in 3-draads glanspolyester van 115 gram. Dit is het meest gebruikte soort vlaggendoek. Sterk, licht van gewicht, wasbaar en ideaal voor buitengebruik. Het vlaggendoek is rondom gezoomd, en geschikt voor fullcolour print of zeefdruk.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Welke vlaggenmast past bij uw pand?

Twijfelt u over het aantal, de hoogte en de soort masten? Wij komen graag langs om de situatie te bekijken. Op basis daarvan brengen we een advies uit, zodat de masten zowel in hoogte als in aantal in verhouding zijn met de locatie. Bovendien houden we rekening met de uitstraling van uw pand. Bij een boerderij of villa past een klassieke houten mast met hardhouten mastbok bijvoorbeeld beter. Ook adviseren we over slimme oplossingen, zoals masten met een anti-diefstalsysteem die vooral in de binnenstad handig zijn. Neem contact op voor meer informatie. 

Duurzaam vlaggendoek

Naast het standaard vlaggendoek leveren we ook vlaggen van het duurzame polystretch van 120 gram. De levensduur van deze materiaalsoort ligt dankzij de speciale gaatjesstructuur 25% hoger dan de levensduur van vlaggendoek. Deze vlaggen zijn niet gezoomd, hierdoor ontstaan er geen rafels.

Meer over duurzaam vlaggendoek

Vlaggenmasten en baniermasten

Onze vlaggen- en baniermasten worden in Zweden geproduceerd en zijn ontworpen om zeer lang mee te gaan. Elke detail in deze masten is met zorg gekozen. Onderdelen zijn uitgevoerd in thermisch verzinkt staal, aluminium of roestvrijstaal. Voor een optimale duurzaamheid.

Meer over vlaggenmasten en baniermasten

Vlaggenmasten van aluminium of polyester

Onze vlaggenmasten van aluminium of polyester worden compleet geleverd met knop naar keuze, een stormvast hijskoord en kikker en een thermisch verzinkt nastelbaar kantelanker. Optioneel zijn de masten uit te voeren met een roterende knop en een inwendig hijskoord.

Meer over vlaggenmasten van aluminium of polyester

Baniermasten en reclamemasten

Onze baniermasten van aluminium of polyester worden compleet geleverd met knop naar keuze, 360-graden-roterende banierhouder met een RVS- of aluminiumuithouder, contragewicht en ringend en een thermisch verzinkt nastelbaar kantelanker.

Meer over baniermasten en reclamemasten

EASYLIFT™ Baniermast

Deze kwalitietsmast is speciaal bedoeld voor die klanten die kiezen voor gemakkelijke vlagwissel zonder de mast te hoeven kantelen. Via een afsluitbare bedieningsunit of met een lier wordt de banierhouder bediend bij het wisselen van de banier.

Meer over EASYLIFT™ Baniermast

Polyester masten

Alle conische polyester masten zijn gemaakt van duurzaam glasvezelversterkt polyester. Een onderhoudsvrij materiaal dat sterkte en een laag gewicht combineert met een glanzende, gladde en vuilafstotende afwerking.

Meer over polyester masten

Aluminium masten

De conische en cilindrische aluminium masten worden volgens EN 10204 -2.1 normen en in een zware AlMgSi0,7F27 geproduceerd. Een aluminium mast heeft een gladde topcoating, is naadloos, onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur.

Meer over aluminium masten

Advies nodig?

Komt u er niet uit welk soort vlaggenmast bij uw pand past?
Wij komen graag bij u langs voor een goed advies.

Plan een afspraak