Blinderen

Blinderen: auto raamfolie, stijlvol, comfortabel en veilig

Raamfolie op autoruiten heeft veel voordelen. Voorkom bijvoorbeeld verblinding door de zon met zonwerende raamfolie op uw autoruiten. Of laat uw autoruiten blinderen met isolerende raamfolie zodat het aangenaam koel in uw auto blijft. Wij verzorgen raamfolie voor ieder voertuig en iedere wens. Op maat, ook voor complete wagenparken.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Voordelen raamfolie auto

Privacyverhogend en stijlvol
Raamfolie biedt ook uitkomst wanneer u meer privacy in uw auto wilt. Met privacyglas worden waardevolle spullen in uw auto aan het zicht onttrokken. Dit vermindert de kans op inbraak. Het zicht van buiten naar binnen is beperkt. Tegelijkertijd maakt deze glasfolie het mogelijk dat u prima zicht naar buiten behoudt.

Isolerend
De raamfolie houdt warmte buiten. Hierdoor hoeft u ook minder vaak en lang de airco aan te zetten. Dat bespaart brandstof en kosten.

Uv-werend
Raamfolie houdt met zonnebeschermingsfactor 80 de schadelijk uv-stralen van de zon buiten. Zo blijft ook de kleur van de bekleding van uw auto lang mooi.

Warmte-absorberend
Dit merkt u vooral doordat uw autoruiten minder snel beslaan.

Beschermend en inbraakvertragend
Barsten uw ruiten door een botsing of steenslag? Dan houdt de raamfolie de glasscherven bij elkaar zodat ze niet in uw auto belanden.

Raamfolie met duurzame kleurechtheid

De raamfolie die wij plaatsen is duurzaam, kleurecht, slijtvast en mooi. De mogelijkheden zijn groot, van uv- en zonwerende folie tot en met isolerende, inbraakvertragende of anti-inkijkfolie. Ook combinaties hiervan zijn mogelijk. Mede dankzij de gepatenteerde dieptekleuring. Met vijf jaar garantie op de hoge kwaliteitsstandaard. Ook voor gebouwen bieden we deze oplossing met raamfolie.

Advies nodig?

We bepalen samen welke tint en eigenschappen
van de autoglasfilm aansluit bij uw wensen.

Maak een afspraak