Akoestische oplossingen

Akoestische oplossingen, sfeervol en functioneel

Voor iedere ruimte hebben wij akoestische oplossingen. Voor kantoren, winkels, showrooms, musea en andere plekken waar veel geluid is. Of het nu gaat om het beter verstaanbaar maken van sprekers of juist om het fluisterstil houden van een ruimte. Met trendy en sfeervolle, hoogwaardige textiel- en doeksoorten, maar ook met plaatmaterialen en wandbekleding verbeteren wij iedere ruimte. Onze akoestische oplossingen, desgewenst voorzien van print, zorgen voor meer productiviteit, motivatie, prestatie en presentatie.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Vrijstaande roomdividers en scheidingswanden

Vrijstaande roomdividers en scheidingswanden zorgen voor een comfortabele werkplek. Een aangename akoestische omgeving voorkomt nagalmen en het vermindert irritaties en vermoeidheid bij mensen. Ze hoeven minder hun best te doen om zich verstaanbaar te maken. Het vermindert stress en verbetert de concentratie. Al onze akoestische oplossingen zijn flexibel in te delen en uitvoerbaar met wieltjes en met een gepersonaliseerde print aan beide zijden. Eventueel houden we daarbij rekening met huisstijlkleuren of andere interieurwensen voor meer sfeer, meer rust of meer privacy.

Deskdividers en scheidingswanden voor op bureaus

Naast vrijstaande roomdividers hebben we ook scheidingswanden bedoeld voor bureaus en tafels. Het geluid blijft hierdoor binnen de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt. Een fijne oplossing in kantoortuinen. Wist u dat we zelfs akoestische oplossingen bieden waarop u notities kunt ophangen, bijvoorbeeld met een punaise of met onzichtbare strips en magneten.

Akoestische wandpanelen

Onze akoestische oplossingen bestaan ook uit wandpanelen. Wanddecoratie die van een ‘hard’ interieur een warme en decoratieve plek maken met een fijne akoestiek. Allemaal ter verbetering van de concentratie en het welbevinden van bezoekers en medewerkers. De wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zelfs in duurzame materialen die voor 90% bestaan uit katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Meer weten over onze akoestische oplossingen?

Advies nodig?

Maak een afspraak voor advies op het gebied van
akoestische toepassingen.

plan een afspraak