Carwrap

Carwrap geeft aan elke gedachte vorm

Met carwrap geven we aan elke gedachte vorm. Carwrap houdt in dat we een voertuig geheel of gedeeltelijk ‘inpakken’ met folie. Met deze techniek voorzien wij snel en kundig uw auto van een andere kleur, met een stijlvolle en unieke uitstraling. Daarnaast wordt carwrap ook ingezet voor reclame-uitingen door huisstijlkleuren en print over het hele voertuig door te voeren. Wij bieden een diversiteit aan foliematerialen met prachtige kleuren. Van unikleuren tot en met metallic kleuren met een glans, zijdeglans of een matte afwerking. Daarnaast heeft u keuze uit folies met structuren, zoals carbon, geborsteld rvs of bijvoorbeeld leermotieven. Ook maken we volledig gepersonaliseerde folies in full colour print op maat.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Voordelig auto wrappen

Wist u dat een auto wrappen meestal voordeliger is dan het laten spuiten van een auto? Carwrap is een snelle en daardoor kostenefficiënte methode. Het doorvoeren van typische huisstijlkleuren op bedrijfswagens vormt ook geen probleem. Voertuigen kunnen besteld worden in courante fabriekskleuren en worden voorzien van wrapfolie. Na looptijd wordt eenvoudig de wrap verwijderd. Het voertuig behoudt een hoge restwaarde bij verkoop of inruil. Wij werken met kwalitatief goede wrapfolies van gerenommeerde merken: 3M™, Avery Dennison®, Hexis en Arlon. Met deze materialen is alles mogelijk, zelfs aan de binnenzijde van een voertuig kunnen we folie aanbrengen.

Lakbescherming met carwrap

Carwrap biedt ook langdurige lakbescherming. Dat is, naast de mooie uitstraling, een bijkomende reden waarom bedrijven en particulieren voor carwrap kiezen. Carwrap beschermt de autolak tegen bijvoorbeeld steenslag, strooizout, weersinvloeden en krassen. Zo draagt een wrap bij aan het waardebehoud van uw auto. De folie kan bovendien makkelijk worden verwijderd zonder dat de lak beschadigt.

Wrappen van onderdelen en striping

Wij wrappen ook specifieke onderdelen van uw voertuig, zoals daken, spiegels en sierlijsten. Wat we nog meer doen:

  • Ontchromen van sierlijsten
  • Striping en stijldecoraties
  • Wrappen van sport- en pakketonderdelen
  • Wrappen van niet-autogerelateerde producten, zoals airco-units, kabelgoten, flightcases en zelfs voetbaltafels

Uw auto wrappen

Uw auto laten wrappen kan in onze werkplaats die daarvoor speciaal is ingericht. Carrosseriedelen, zoals lampunits, strips, lijsten en handvatten demonteren we als het nodig is. Het wrappen wordt professioneel uitgevoerd door getrainde en gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring. Naast auto’s kunnen we ook andere voertuigen wrappen. Denk aan bestelbusjes, vrachtwagens en motoren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wagenpark of auto?

Zie ons aan het werk

Kom gerust eens kijken en zie ons aan het werk
terwijl we met uw opdracht bezig zijn.

Plan een afspraak