Autoreclame

Auto beletteren, een rijdend visitekaartje

Een auto beletteren is een doeltreffende vorm van reclame. En daarnaast een voordelige manier om naamsbekendheid te creëren. Autoreclame gaat immers jarenlang mee. Door een vakkundige uitvoering met materialen voor professioneel gebruik is het slijtvast en kleurecht. Wist u dat autobelettering zelfs een van de meest efficiënte vormen van reclame is? Dat is niet voor niets. Overal waar u komt, en dat is meestal op de plek waar uw doelgroep is, wordt uw boodschap gezien. Zo maakt u met autoreclame van uw auto niet alleen een vervoersmiddel, maar ook waardevol promotiemateriaal.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Van ontwerp tot montage

Uw auto laten beletteren? Wij verzorgen het complete traject: van ontwerp tot foliemontage. Dankzij de fijne wisselwerking tussen onze vormgevers en monteurs kunnen we al vanaf de start rekening houden met de haalbaarheid van een ontwerp. Zowel in technisch als in financieel opzicht. In onze werkplaats is ruimte voor ieder type voertuig. Groot en klein. Vrachtauto’s, motors, auto’s en bestelbussen.  

Auto beletteren op locatie

Onze signspecialisten komen graag naar u toe. Bijvoorbeeld om complete wagenparken te beletteren. Hiervoor zetten we onze volledig professioneel ingerichte servicebussen in. Deze service op locatie bespaart tijd en dat is weer kostenefficiënt. Voertuigen kunnen sneller de weg weer op, omdat we de duur van stilstand tot het minimum beperken.    

Van design tot montage, wij verzorgen het complete traject van autobestickering. Daarnaast verzorgen wij:

Wat wij voor u kunnen betekenen

Auto beletteren in full colour

Door onze state-of-the-art-productiecapaciteit in print en door onze getrainde medewerkers in kleurmanagement zorgen we voor prachtige afdrukken. Met de grootst mogelijke kleurnauwkeurigheid. Ons topmodelprinter, de Epson® SureColor™ SC-S80600, zorgt voor mooie kleurvaste prints met een uniek kleurenbereik. Van felle kleuren, egale grijs- en pasteltinten tot natuurlijke huidtinten. Fullcolour-printwerk wordt afgewerkt met een beschermend mat-, zijdeglans- of glans laminaat met uv-wering voor een optimale levensduur. Alle producties worden nauwgezet vastgelegd voor herhaalopdrachten. Ook is het mogelijk specifieke kleurprofielen te ontwikkelen afgestemd op uw huisstijl.

Duurzaam en budgetvriendelijk

Per project selecteren we de best passende materialen. Daarbij houden we rekening met de uitstraling van het materiaal en de beoogde levensduur. Het ontwerp stemmen we met u af. Het kan gaan om een ‘simpele’ belettering met bijvoorbeeld logo, slogan of contactgegevens. Wilt u een optimale attentiewaarde? Dan is complete signing van een voertuig met afbeeldingen in full colour mogelijk. Een visueel totaalconcept waarmee u gegarandeerd opvalt.

Auto laten beletteren?

Uw auto laten beletteren? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. We bespreken graag uw wensen en eisen. Of het nu gaat om in het oog springende signing of subtiel aangebrachte autobelettering. We vertalen iedere wens naar een vormgeving die past bij uw huisstijl. Ook hebben onze gecertificeerde monteurs jarenlange ervaring in moeilijk verwerkbare folies, zoals lakbeschermende folies en retro-reflecterende folies.

plan een afspraak