Fleetmarking

Fleetmarking, belettering van uw complete wagenpark

Met fleetmarking realiseren we een professionele, uniforme uitstraling van uw gehele wagenpark. Of het nu gaat om vrachtwagens, lichte bedrijfswagens, personenwagens, aanhangwagens, motoren of andere voertuigen. Vanaf het eerste ontwerp denken we al met u mee. Een ontwerp moet immers passen bij de al bestaande of toekomstige vloot. We leggen complete projecten tot in detail vast. Zo zorgen we ervoor dat kleur, materiaal en maatvoering consistent wordt doorgevoerd. Het resultaat? Een uniform en professioneel wagenpark met een herkenbare identiteit.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Snel en kostenefficiënt

Door kennis en ervaring bieden we meerwaarde en een verbetering van operationele kosten over de gehele looptijd. Wij zorgen voor een snellere inzetbaarheid, minder stilstand, minder handelingen en een lagere investering door service en innovatieve oplossingen. Wanneer gewenst ontzorgen we door de planning voor uitvoering in het geheel over te nemen. Natuurlijk met een goed contact met betrokken autodealers, carrosseriebouwers, spuiterijen en leasemaatschappijen.

Fleetmarking op locatie

Om ervoor te zorgen dat een voertuig niet langer stilstaat dan nodig is, voeren we fleetmarking veelal op locatie uit. Dit is tijd- en kostenefficiënt. Hierdoor hoeven voertuigen niet op en neer te rijden naar onze werkplaats. Veelal verzorgen wij de bestickering of belettering in de tijd dat een voertuig technisch rijklaar gemaakt wordt. Hiervoor zetten we onze volledig professioneel ingerichte servicebussen in.

Bedrijfsauto’s laten bestickeren?

Wist u dat het volledig of gedeeltelijk wrappen van voertuigen in bedrijfskleuren vaak voordeliger is dan traditioneel spuiten? Voertuigen kunnen besteld worden in courante fabriekskleuren en voorzien worden van folie. Na de looptijd wordt de folie eenvoudig verwijderd. Hierbij behoudt het voertuig een hoge restwaarde bij verkoop of inruil.

24/7 inzicht in uw fleetmarking via ScholtenLink

Via ScholtenLink heeft u 24/7 toegang tot uw huisstijlbestanden. U vindt er relevante informatie over producties en projecten en u voert er makkelijk herhalingsorders in. Via deze tool wordt het bestellen van autoreclame en het schademanagement voor wagenparken eenvoudig en overzichtelijk. Wilt u hiervan gebruikmaken? Laat het ons weten, dan maken we in overleg een account voor u aan.

Van design tot montage, wij verzorgen het complete traject van autobestickering. Daarnaast verzorgen wij:

Neem contact op voor meer informatie