Digital Signage

Digital Signage, interactieve merkbeleving

De manier van presenteren heeft steeds meer effect op uw bedrijfsprestaties. Niet voor niets stappen steeds meer organisaties over op digital signage. Dit maakt het mogelijk om klanten, relaties en medewerkers op een interactieve manier een merk of boodschap te laten beleven. Via advertising, narrowcasting en slimme touchscreens tot koppelingen met smartphones en interactieve productdisplays. In no time op afstand aanpasbaar voor elke locatie. Zo kunt u direct inspelen op ontwikkelingen en actualiteiten.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Digital signage zetten we in voor:

Activatie
Trigger uw klant met scherpe acties om de winkel te bezoeken. Of toon aanverwante artikelen om upselling te realiseren.

Informatie
Toon aanvullende informatie over een product of dienst, treintijden, weer of nieuwsberichten tijdens het wachten.

Inspiratie
Zorg dat u content toont met een wow-effect. Content die de klant inspireert en verleidt.

Communicatie
Heet uw klant welkom, deel salesfigures en verjaardagen met uw personeel. Zet het scherm in om wachttijd te verzachten. Of communiceer actuele boodschappen.

Navigatie
Wijs de klant de weg naar de uitgang of naar het product dat hij zoekt. Laat de beschikbare werkruimte en vergaderzalen in kantoren zien. Kortom, navigeer uw bezoeker door uw pand.

Merkbeleving met digital signage

Digital signage is altijd maatwerk. Wij leveren informatiezuilen, welkomstzuilen, verkoopzuilen, touchscreens, indoor en outdoor advertentieschermen, digitale menuborden, bewegwijzeringszuilen, beursdisplays, etalagedisplays en video walls. Voor ieder vraagstuk. Of u nu commerciële doeleinden hebt of de interne communicatie wilt verbeteren. Digital signage draagt bij aan commerciële oplossingen, merkbeleving en bezoekers- en medewerkerservaring.

Digital Signage is een totaaloplossing voor toepassing in onder andere:

  • Automotive
  • Horeca
  • Musea en exposities
  • Onderwijs
  • Zorg
  • Zakelijke omgevingen

We beheren uw content, zodat de juiste informatie op de juiste plaats verschijnt. Voor het mkb hebben wij kant-en-klare laagdrempelige oplossingen.

Advies op maat

Wat wilt u bereiken met het integreren van digital signage in uw organisatie? Wilt u bezoekers en klanten of juist medewerkers gaan informeren, activeren, navigeren of inspireren? Wat is de beste plek om displays te plaatsen en aan welke specificaties moeten deze displays voldoen? En hoe gaan we de content verzorgen voor de schermen?

Kortom genoeg vragen om vooraf met elkaar een kop koffie te drinken en een strategie te bepalen.

plan een afspraak