Soorten vlaggen en masten

Vlaggenmasten en baniermasten in alle soorten maten en uitvoeringen.

Duurzaam vlaggendoek

Naast het standaard vlaggendoek leveren we ook vlaggen van het duurzame polystretch van 120 gram. De levensduur van deze materiaalsoort ligt dankzij de speciale gaatjesstructuur 25% hoger dan de levensduur van vlaggendoek. Deze vlaggen zijn niet gezoomd, hierdoor ontstaan er geen rafels en draadjes. Hangt de vlag in zware weersomstandigheden? Dan raden we aan om 160 grams spun polyester te gebruiken. Spun polyester heeft een verwachte langere levensduur van 25% tot 30% en dat met een prachtige klassieke uitstraling. Vraag naar de mogelijkheden.

*Alleen geschikt voor zeefdruk

Vlaggenmasten van aluminium of polyester

Onze vlaggenmasten van aluminium of polyester worden compleet geleverd met knop naar keuze, een stormvast hijskoord en kikker en een thermisch verzinkt nastelbaar kantelanker. Optioneel zijn de masten uit te voeren met een roterende knop en een inwendig hijskoord, voorzien van een afsluitbaar antidiefstalkastje of een lierbediening.

Baniermasten en reclamemasten

Onze baniermasten van aluminium of polyester worden compleet geleverd met knop naar keuze, 360-graden-roterende banierhouder met een RVS- of aluminium uithouder, contragewicht, ringen en een thermisch verzinkt nastelbaar kantelanker. Optioneel zijn de baniermasten met een inwendig hijskoord uit te voeren, voorzien van een afsluitbaar antidiefstalkastje of een lierbediening.

Aluminium masten

De conische en cilindrische aluminium masten worden volgens EN 10204 -2.1 normen en in een zware AlMgSi0,7F27 legering geproduceerd. Een aluminium mast heeft een gladde topcoating, is naadloos, onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. Al onze aluminium masten zijn leverbaar in RAL9010 wit of in zilverkleurig geanodiseerd aluminium.

Polyester masten

Alle conische polyester masten zijn gemaakt van duurzaam glasvezelversterkt polyester. Een onderhoudsvrij materiaal dat sterkte en een laag gewicht combineert met een glanzende, gladde en vuilafstotende afwerking. Deze masten zijn door en door wit RAL9010. Geproduceerd onder ISO 9001 en ISO 14001.

Vlaggenmasten en baniermasten

Onze vlaggen- en baniermasten worden in Zweden geproduceerd en zijn ontworpen om zeer lang mee te gaan. Elke detail in deze masten is met zorg gekozen. Onderdelen zijn uitgevoerd in thermisch verzinkt staal, aluminium of roestvrijstaal. Voor een optimale duurzaamheid. Daarbij zijn de hijskoorden speciaal gemaakt om extreme weersomstandigheden te weerstaan. Het is zelfs mogelijk de masten in huisstijlkleuren uit te voeren. Onze colour-line beschikt over 200 kleuren van de RAL-kleurenwaaier. Ook kunnen we deze masten voorzien van duurzame en effectieve vlagverlichting met energiezuinige ledlampen. Hierdoor heeft u dag en nacht optimale exposure.

EASYLIFT™ Baniermast

Deze kwaliteitsmast is speciaal bedoeld voor die klanten die kiezen voor een makkelijke vlagwissel zonder de mast te hoeven kantelen. Via een afsluitbare unit of met een lier wordt de banierhouder bediend bij het wisselen van de banier. Simpel, tijdbesparend en veilig! De Easylift™ is een samenvoeging van het beste van alle bestaande hijsbare systemen in de markt. Elk onderdeel is afzonderlijk bekeken en waar mogelijk verbeterd én door en door getest. Voor de Easylift™ is gekozen voor een dikwandige, robuuste cilindrische aluminiummast met een diameter van 90 mm. De roterende én hijsbare banierhouder is voorzien van slijtvaste hoogwaardige POM-geleidingsringen die soepel over de mast op en neer glijden, zonder de coating te beschadigen.

De EASYLIFT™ is inclusief:

  • Thermisch verzinkt, nastelbaar kantelanker
  • Mastknop naar keuze
  • Roterende, hijsbare banierhouder met aluminium uithouder
  • Contragewicht met rubber dempingsringen
  • Speciale flexibele banierringen
  • Flag Safe™, een inwendig hijskoord met stalen kern en bedienbaar via een afsluitbare antidiefstal unit
  • Kogelgelagerde koorddoorvoer

Advies nodig?

Komt u er niet uit welk soort vlaggenmast bij uw pand past? Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij vertellen u met plezier alles over onze masten en vlaggen.

plan een afspraak