Reflecterende & veiligheidsmarkering

Zichtbaar op de weg

Bij werkzaamheden op en langs de weg staat veiligheid voorop. Zowel die van de medeweggebruikers als die van het uitvoerend personeel. Speciaal voor deze situaties bieden wij retro-reflecterende veiligheidsmarkering. Onder andere voor wegwerkers, hulpdiensten, politie- en ambulancemedewerkers en autosleepdiensten. Zo ontwikkelden wij de afgelopen jaren al toepassingen voor politieauto’s, convoi exceptionnel, bergingsvoertuigen, transportvoertuigen en de ANWB. Daarnaast leveren en monteren wij de verplichte retro-reflecterende contourmarkering volgens de wettelijke richtlijn Regulation 48.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Retro-reflecterende toepassingen

Reflecterende folie biedt ook promotionele en creatieve mogelijkheden. Naast het vergroten van de veiligheid, zetten veel klanten deze folie in om reclame kracht bij te zetten en extra attentiewaarde in het donker te genereren bij schemering en in de nacht. Bijvoorbeeld retro-reflecterende reclame op een voertuig die oplicht in het donker.

Wij werken alleen met gekeurde materialen

Voor het ontwikkelen van reflecterende markering en veiligheidsmarkering werken wij met hoogwaardige, gekeurde materialen. Van de merken 3M en Avery. Deze materialen voldoen aan alle gestelde eisen en classificaties van het UN-ECE-104-regelement.

Zie ons aan het werk

Kom gerust eens kijken en zie ons aan het werk,
terwijl we met uw opdracht bezig zijn.

plan een afspraak