Interieur

Interieurconcepten, wij brengen uw merk tot leven

Uw merk positioneren kan overal. Ook in uw bedrijfspand of kantoor. Sterker nog, het is de beste plek om een merk tot leven te brengen. Wij geven identiteit aan uw interieur met innovatieve concepten en creatieve oplossingen. Logo’s, beelden, teksten, bewegwijzering, decoraties en kunst stemmen we perfect op elkaar af. Zo zorgen we voor een inspirerende en functionele omgeving. Een omgeving die een optimale klantbeleving realiseert en tegelijkertijd een fijne plek is om in te werken. Want wanneer medewerkers met plezier hun werk doen, halen ze het beste uit zichzelf. En dat creëert tevreden klanten.

Interieurfolie

Diverse oplossingen voor het restylen of renoveren van interieurs.

Meer over interieurfolie

Muren en wanden

Met de grootste finesse leveren wij kleine en grote wanddecoraties.

Meer over muren en wanden

Raamdecoratie

Het effect van decoratieve glasfolie op het interieur en exterieur is spectaculair.

Meer over raamdecoratie

Bewegwijzering

Een effectieve ontvangst en begeleiding van medewerkers en bezoekers.

Meer over bewegwijzering

Digital Signage

Laat op een interactieve manier uw klanten, relaties en medewerkers een merk of boodschap beleven.

Meer over digital signage

Akoestische oplossingen

Voor iedere ruimte een akoestische oplossing.

Meer over akoestische oplossingen
Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Verantwoord werken

Wij werken verantwoord. Dat betekent dat we bij iedere productie een bewuste materiaalkeuze maken. Welke eisen worden er aan de materialen gesteld? En wat zijn gewenste eigenschappen voor deze materialen? Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met lichtreflectie, krasvastheid, geluiddemping, brandwerendheid en de ecologische duurzaamheid van materialen. We adviseren graag welke materialen binnen uw bedrijf of in uw omgeving het meest geschikt zijn.

Zo gaan we te werk

We beginnen met het bespreken van al uw wensen en doelstellingen. Natuurlijk brengen we ook de locatie in kaart. Aan de hand daarvan komen we met een projectgericht advies en een concept. Deze vertalen we vervolgens naar passende vormgeving, gepresenteerd met duidelijke tekeningen en visuals. Dit geeft een goed beeld voorafgaand aan de productie en montage. Het resultaat? Professioneel, duurzaam en doeltreffend.

Vragen? Neem contact op.