Werkwijze

Onze werkwijze

Wij werken altijd met een gericht resultaat voor ogen. Of het nu gaat om vergroting van merkbekendheid, verbetering van een imago of activering van de doelgroep. Daarom pakken wij projecten op als totaalconcepten, van idee tot montage.

In ons team zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Zij gaan aan de slag met uw wensen, ideeën en doelstellingen. Met een oplossingsgerichte blik. Tijdens de productie houden we u nauw betrokken en zijn we transparant over het proces. Graag overtreffen we uw verwachtingen met op maat gemaakte reclameproducties en visuele communicatie. Dit doen we op de volgende manier:

Continuïteit

Onze bedrijfsvoering is gericht op continuïteit voor Scholtensign en voor onze waardevolle medewerkers. Daarmee zijn wij een stabiele samenwerkingspartner voor onze relaties en bieden wij onze klanten continuïteit met onze producten en diensten. Doorlopend analyseren en verbeteren we onze processen. Daarbij houden we rekening met kosteneffectiviteit, haalbaarheid en duurzaamheid.

Samenwerking

Samenwerken is voor ons een automatisme. Met onze vertrouwde leveranciers, maar ook met u als klant. U bent altijd welkom om uw wensen, ideeën een doelstellingen met ons te delen. Door samen te werken ontstaan de beste resultaten. Bovendien bent u ook tijdens het productieproces van harte welkom op onze werkvloer. Zo maakt u persoonlijk kennis met onze kwaliteit en professionaliteit. Ook komen we graag bij u langs, zodat we ons kunnen verdiepen in uw organisatie, doelgroep en doelstellingen.

Ontwikkelingen

Wij hechten veel waarde aan innovatie en ontwikkeling. We investeren doorlopend in goede faciliteiten, software, materialen en gereedschappen. Maar ook in opleidingen van ons personeel.

Ontdek onze werkwijze

Wilt u graag onze werkwijze van dichtbij zien?
U bent van harte welkom!

Plan een afspraak