Functionele glasfilm

Functionele glasfilm, ontdek onze mogelijkheden

De meeste gebouwen hebben veel raampartijen en zo kun u met raamfolie een groot oppervlak benutten. Onze hoogwaardige raamfilms weren warmte, uv-straling en hinderlijk licht. Ook hebben we raamfolie voor veiligheidstoepassingen. Bijvoorbeeld privacyverhogende folie of inbraakvertragende glasfolie.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Glasverbetering met raamfolie

De warmte buiten houden zonder lichtverlies en schadelijke uv-straling weren? Of stijlvol de veiligheid en privacy van uw pand vergroten? Raamfolies bieden in beide gevallen uitkomst. Onze raamfolie verbetert het woon- en werkklimaat in een pand, vergroot uw privacy en daarmee uw veiligheid. Bovendien draagt het bij aan vermindering van kosten.

Zonwerende raamfolie

De ultieme oplossing tegen de zon. Met zonwerende raamfolie is het direct minder warm in uw woning of kantoor.

Lees verder

Uv-werende raamfolie

Deze raamfolie is voor 99% uv-werend en zijn daardoor geliefd bij winkeliers en bedrijven. De folie beschermt producten en goederen tegen verkleuring.

Lees verder

Isolerende raamfolie

Isolerende raamfolie werkt het hele jaar. In de winter houdt het de warmte binnen vast. In de zomer weert het de warmte van de zon en blijft het binnen koel.

Lees verder

Veiligheids- en inbraakvertragende folie

Glas heeft veel voordelen, maar ook één groot nadeel. Het breekt makkelijk. Veiligheidsfolie is daarom een veilige keuze.

Lees verder

Privacyraamfolie

Deze folie voorkomt inkijk van buitenaf en garandeert tegelijkertijd behoud van het zicht naar buiten. Ideaal voor kamers waar gevoelige informatie wordt gedeeld.

Lees verder

Raamfolie auto

Raamfolie op autoruiten heeft veel voordelen. Voorkom bijvoorbeeld verblinding door de zon met zonwerende raamfolie op uw autoruiten.

Lees verder

Anti-graffiti folie

Dit is de ultieme oplossing tegen graffiti, maar ook tegen markers en dergelijke verontreinigen. De toepassing van dit materiaal is uitgebreider dan alleen voor glas.

Lees verder

Advies nodig?

Kom gerust eens bij ons langs voor advies
op het gebied van glasverbetering met raamfolie.

plan een afspraak