Muren & wanden

Muur- en wandbekleding, voor meer beleving én functionaliteit

De mogelijkheden voor het restylen en renoveren van een interieur zijn eindeloos. Speciaal voor muren en wanden bieden we interieurfilms en -folies, decoratieve wandpanelen, interieurframes, wandkleden en 3d-logo’s. Eventueel met verlichting of afgewerkt met lijsten. Ook leveren we ‘walltalkers’ met functionele en creatieve toevoegingen. Denk aan krijtbordfolie, memoborden, glassboards en magnetische wanden. Allemaal oplossingen die bijdragen aan merkbeleving én meestal ook functioneel zijn.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Gepersonaliseerde wanddecoratie

Met de grootste finesse leveren wij kleine en grote wanddecoraties. Bij kleine wanddecoraties denkt u aan freesletters, muurstickers, panelen (voor een betere akoestiek), (textiel)posters en wandkleden. Decoratief, sfeerverhogend en voorzien van branding. Altijd toegespitst op de wensen en eisen die u als klant eraan stelt. Ook grote wanddecoraties leveren we van vormgeving tot productie en montage. De wanddecoratie beperkt zich niet tot een enkele muur. Wall visuals kunnen zelfs doorlopen tot meerdere verdiepingen.

Visual management met walltalkers

De naam ‘walltalkers’ zegt het al. Muren die ‘praten’. Met visual management maakt u van uw werkplek een interactieve locatie. Wij lopen voorop als het gaat om visuele én functionele kantoor- en werkplaatsinrichting. Met gepersonaliseerde panelen, zelfklevend krijtbordfolie, blackboard vinyl, projectie- en whiteboardfilm en magnetische folie. Of met compleet bedrukte memoborden en glassboards (magnetische memoborden van gehard en geslepen glas). Allemaal op maat gemaakt. Met al deze materialen maken we uw werkplek op speelse wijze interactief en functioneel. Eventueel leveren we complete digitale systemen voor effectieve interne communicatie met digital signage.

Wandbekleding met Airtex® en WalltexPro®

  • Twee soorten kwaliteitsbehang met mooie structuren en warme uitstraling
  • Uit één geheel en naadloze montage
  • Stevige, krasvaste, waterafstotende toplaag
  • Uv-lichtbestendig
  • B1-brandcertificering DIN 4102
  • Afwasbaar met vochtige doek (gebruik geen bijtend schoonmaakmiddel)
  • Imponerende visuals die een gehele ruimte van sfeer doen veranderen dankzij hun grote kleurkracht

Benieuwd naar de mogelijkheden van een complete wall visual met naadloos geprint behang? Samen inventariseren we welke restyling nodig is. Wilt u een luxere uitstraling van uw pand? Wilt u een ruimte moderniseren? Wat is de functie van het pand of de ruimte? Op basis van deze inventarisatie komen we met een kleur- en ontwerpadvies, natuurlijk passend bij andere visuele uitingen in en rondom uw pand. Per ruimte maken we de vormgeving passend, met juist een rustige of imponerende uitstraling.

Ook prijstechnisch gezien zijn AIRTEX en WalltexPro interessant. Daarnaast realiseren wij volledige wandbekleding met interieurfilms met prachtige designs en voorzien van structuur.

Advies nodig?

Kom gerust eens bij ons langs voor advies
op het gebied van interieurtoepassingen.

plan een afspraak