Raam & glasdecoratie

Raamfolie, vertel uw verhaal op een unieke manier

Raampartijen en glazen wanden vormen een unieke ondergrond voor het vertellen van uw verhaal. Lichtspel en de transparantie bieden creatieve mogelijkheden voor stijlvolle decoraties en illustraties. De mogelijkheden van raamfolie zijn groot. Zowel als het gaat om decoraties als om functionaliteit.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Decoratieve glasfolie

Het effect van decoratieve glasfolie op het interieur en exterieur is spectaculair. Mogelijk gecombineerd met functionele toepassingen, zoals visuele afscheidingen voor meer privacy met behoud van lichtinval. U heeft de keuze uit prachtige designs en structuren. Van kleurfolie voor glas en standaard designs tot contourgesneden en geprinte producties op maat. Hierdoor is iedere visuele uiting met glasfolie mogelijk. Logo’s, teksten of verschillende patronen. Gegarandeerd een ‘wow-effect’.

Ramen zijn ook zeer geschikt voor reclamedoeleinden. Voor het onder de aandacht brengen van een tijdelijke actie, maar ook voor permanente reclameuitingen. Dit is perfect te combineren met gevelreclame en bewegwijzering.

Advies nodig?

Kom gerust eens bij ons lang voor advies
op het gebied van raam & glasdecoratie.

Plan een afspraak