Interieurfolie & interieurrenovatie

Interieurrenovatie, niet alleen de ‘looks’, ook de ‘feelings’!

Voor het restylen of renoveren van interieurs bieden wij diverse oplossingen, zoals interieurfolie en geprint textiel. Deze eenvoudig te onderhouden materialen hebben niet alleen de ‘looks’, maar ook de ‘feelings’. Een breed pallet aan kleuren en materialen biedt texturen die niet van echt te onderscheiden zijn, zoals houtnerf- en steenstructuren. Met deze hoogwaardige en duurzame materialen realiseren we een moderne restyling van ieder interieur. Met prachtige state-of-the-art-designs, passend bij uw organisatie. Interieurfolie is geschikt voor bijvoorbeeld deuren, balies, liften en complete wanden. Maar ook voor keukens en meubels, zoals tafels en bureaus.

Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio!
Portfolio bekijken

Interieurrenovatie met folie

Een luxere uitstraling van uw winkelpand? Een gemoderniseerd kantoor? Meer merkbeleving in uw interieur? Voorafgaand aan een interieurrenovatie brengen we eerst uw vraagstukken in kaart. Daarna stemmen we design en kleuren samen af. Ook kijken we naar de huidige visuele uitingen in en rondom het pand, zodat deze ook na de renovatie passen bij uw vernieuwde interieur.

Direct gebruiksklaar

Interieurfolie is een duurzaam alternatief met volop voordelen ten opzichte van traditionele oplossingen, zoals schilderwerk. Wij renoveerden met folie al veel ruimtes voor kantoren, scholen, zorginstellingen en de horeca. Het aanbrengen van de folie gebeurt snel en zonder stof- of geurhinder. U ondervindt weinig overlast, bovendien is de ruimte na aanbrengen van de folie direct gebruiksklaar. Het materiaal hoeft niet te drogen, zoals bij verf. Er worden geen chemische producten gebruikt bij het aanbrengen. Alle kleuren en structuren zijn mogelijk, zoals hout-, leder- of marmerstructuren, metallic, hoogglanskleuren en matte kleuren. Ook complete wandbekleding behoort tot de mogelijkheden.

De voordelen van interieurfolie

Voor toepassingen met interieurfolie maken wij gebruik van verschillende technieken en materialen, zoals LG Interior Film, 3M DI-NOC en Cover Styl®. De voordelen van deze folies:

  • Keuze uit een groot scala aan kleuren, designs en structuren
  • Kras- en stootvaste toplaag
  • Uv-lichtbestendig
  • Afwasbaar en makkelijk in onderhoud, dus hygiënisch
  • Veel mogelijkheden om objecten in te pakken, zoals deuren, balies, liften, meubels en wanden
  • Restylen is duurzaam
  • Minimale overlast met aanbrengen: snelle montage, minimale stof- en geuroverlast, direct droog en gebruiksklaar
  • Brandvertragend (B1-brandcertificering DIN 4102)
  • Verkrijgbaar met antibacteriële werking
  • Een gepersonaliseerde print behoort ook tot de mogelijkheden

Print voor uw interieur

De mogelijkheden van print voor uw interieur zijn eindeloos. Denk aan het on demand printen van stoffen, zoals comfortabele zitzakken, sierkussens, tafelkleden en gordijnen. Ook hebben we materialen voor:

plan een afspraak