Soorten raamfolies

Glasverbetering met raamfolie

Zonwerende raamfolie

De ultieme oplossing tegen de zon. Met zonwerende raamfolie is het direct minder warm in je woning of kantoor. De folie is reflecterend en ook verkrijgbaar als neutrale folie. Zo blijft de warmte buiten, zonder dat het aangezicht van je pand verandert. De reflecterende folie biedt tegelijkertijd privacy, omdat inkijk van buitenaf niet mogelijk is.

Veiligheids- en inbraakvertragende folie

Glas heeft veel voordelen, maar ook één groot nadeel. Het breekt makkelijk. Veiligheidsfolie is daarom een veilige keuze. Ideaal voor overheidsgebouwen, scholen en kinderdagverblijven, maar ook voor de voedselindustrie en zorgsector. Beglazing met veiligheidsfolie breekt minder snel. Dit biedt meer veiligheid voor bedrijven en weert preventief inbrekers. De folie is transparant, versterkt het raam en houdt scherven en splinters bijeen als het breekt. Dit beperkt het gevaar van rondvliegende glassplinters. Het werkt anti-inbraak, anti-doorval, anti-explosie EN 13541, is NEN 3569-gecertificeerd en voldoet aan de IFS-norm van de voedselindustrie.

Isolerende raamfolie

Isolerende raamfolie werkt het hele jaar. In de winter houdt het de warmte binnen vast. In de zomer weert het de warmte van de zon en blijft het binnen koel. Dit zorgt ervoor dat de binnentemperatuur altijd aangenaam is. Bovendien verlaagt het de verwarmingskoten.

Privacyraamfolie

Deze folie voorkomt inkijk van buitenaf en garandeert tegelijkertijd behoud van het zicht naar buiten. Een uitkomst om bijvoorbeeld kamers waar gevoelige informatie wordt gedeeld en inkijk niet gewenst is.  

Raamfolie auto

Raamfolie op autoruiten heeft veel voordelen. Voorkom bijvoorbeeld verblinding door de zon met zonwerende raamfolie op uw autoruiten.

Anti-graffiti folie

Dit is de ultieme oplossing tegen graffiti, maar ook tegen markers en dergelijke verontreinigen. Daarbij vereenvoudigt het vuilafstotende oppervlak het reinigen, omdat het de hechting van vuil belemmert. Het materiaal heeft een goede weerstand tegen diverse chemische (reinigings)producten. De toepassing van dit materiaal is uitgebreider dan alleen voor glas. Het biedt ook specifiek oplossingen in openbare ruimtes voor een beschermende afwerking van uw print en bijvoorbeeld voor gevelpanelen, treinen en pinautomaten.

UV-werende raamfolie

Deze raamfolie is voor 99% uv-werend en zijn daardoor geliefd bij winkeliers en bedrijven. De folie beschermt producten en goederen in etalages of magazijnen tegen verkleuring. Bovendien bescherm je met deze folie ook jezelf tegen schadelijke uv-straling.

Advies nodig?

Kom gerust eens bij ons langs voor advies
op het gebied van raamfolie.

Plan een afspraak