De Klok Logistics, restyle wagenpark

Fleetmarking.

Een nieuw gezicht voor dit rasechte Nijmeegse bedrijf. Voor De Klok Logistics verzorgden wij de nieuwe huisstijl voor het wagenpark. Vanaf ontwerp tot de productie en de uitvoering op locatie.

Ontwerpfase

De fijne wisselwerking tussen onze vormgevers, de productie en onze monteurs hebben zorg gedragen voor een optimale productie. Naast dat een ontwerp mooi en doeltreffend moet zijn wordt er in dit traject ook gekeken hoe materialen gunstig geproduceerd kunnen worden. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan hoe een ontwerp zich vertaald naar de ‘montage snelheid’ van de autoreclame.

Uitvoering op locatie

Om te ontzorgen en korte lijntjes te houden is de planning voor uitvoering geheel van De Klok Logistics door ons overgenomen. De uitvoering op diverse locaties is dan ook direct door ons afgestemd met de betrokken dealerbedrijven.

Nazorg

Het complete project is tot in detail vast gelegd. Zo zorgen we ervoor dat kleur, materiaal en maatvoering consistent kunnen worden doorgevoerd. Dit is ook van belang om schades en herhalingsorders snel en efficiënt uit te kunnen voeren.

Resultaat

Het resultaat? Een uniform en professioneel wagenpark met een herkenbare identiteit.

Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Neem dan contact op!