Autinoom wonen logo ontwerp

Autinoom wonen logo ontwerp

Iedereen wil graag een fijne plek om te wonen. Dat is voor de meeste (jong)volwassenen al een uitdaging, maar als je ASS hebt, komt daar nog meer bij kijken. Autinoom Wonen wil voor deze groep (jong)volwassenen een woonomgeving creëren, midden in de maatschappij, maar met minimale externe prikkels.

Dit willen we doen door middel van Tiny Houses. Letterlijk ‘hele kleine huisjes’, dus je eigen plekje met je eigen voordeur, waar de prikkels uit de omgeving tot een minimum beperkt kunnen worden, er ondersteuning geboden kan worden waar nodig, en waar het gewoon erg leuk wonen is en je je thuis kunt voelen. Je eigen ‘Tiny Thuis’!

Stichting Autinoom Wonen (in oprichting) is een ouderinitiatief dat zich tot doel stelt woonruimte te creëren voor (jong) volwassenen met een autisme spectrum stoornis, vanaf een normale begaafdheid, die ZELFSTANDIG willen wonen (met ondersteuning waar nodig).

Het initiatief staat nog in de kinderschoenen. We zijn op zoek naar (jong)volwassenen en ouders van tieners met ASS die over een aantal jaren toe zijn aan de volgende stap die met ons mee willen denken. Wil je op de hoogte blijven, vul dan het contactformulier in op meld je aan via Facebook of Twitter.

www.autinoom-wonen.nl