Puur genieten bij De Woerdt

Signing binnen en buiten.

Nijmegen en omstreken is met dit prachtige boerderijterras in Ressen een hele mooie hotspot rijker. Je kunt hier neerstrijken voor koffie, thee, vruchtensap of een heerlijke lunch bereid met verse en huisgemaakte producten uit de regio. 

Voor deze prachtige, unieke locatie hebben wij de reclame en decoraties mogen verzorgen. Voor de bewegwijzering binnen is er gekozen voor groot formaat illustraties, uitgevoerd in contour gesneden interieurfolie met een voelbare houtstructuur. Het design, rustiek eiken, past perfect bij de architectuur en de uitstraling van het pand. Door de kras- en stootvaste toplaag is ook nog eens een lange levensduur gegarandeerd.

Het meest bijzonder van dit project is wel de gevelreclame. De wens was deze goed zichtbaar uit te voeren maar zonder verlies van het transparante karakter van het gebouw. Zo is deze gemaakt van wit contour gelaserd acrylaat en direct verlijmd op de enorme glazen voorgevel. Het woordmerk is zowel aan de buitenzijde alsook aan de binnenzijde geplaatst. Op deze manier krijgen de letters een mooie forse optische dikte en lijkt het net of deze in het glas zijn ‘gegoten’.

Naast het nieuwe boerderijterras worden er verschillende soorten appels, peren, kersen, morellen, walnoten en pruimen bij De Woerdt geteeld. Deze en veel andere producten worden verkocht in de moderne en ruim gesorteerde Landwinkel. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd zoals excursies, proeverijen en appelplukdagen. Kun je er kamperen met je camper in de boomgaard. Bieden ze bijzondere vergaderlocaties en kun je er terecht voor cadeau pakketten, werkfruit en huisgemaakte lekkernijen TO GO.

Veelzijdig Fruitbedrijf De Woerdt is dan ook meer dan een bezoek waard. Voor meer informatie kijk je op https://dewoerdt.nl/