Landwinkel De Woerdt

Autoreclame.

Met veel plezier hebben wij gewerkt aan deze autoreclame. Fotografie, ontwerp, productie en montage, alles vanuit eigen huis.

De fotografie is gedaan met een kistje gevuld met appels uit eigen boomgaard van de Woerdt. De foliemontage is natuurlijk stressless* uitgevoerd.
Maar misschien wel het leukste aan deze opdracht is de gekozen kleurstelling. Niet de meest voor de hand liggende, afwijkend van de huisstijl en gedurfd voor de branche. Maar wat een gaaf en pakkend resultaat!

Over het familiebedrijf, Landwinkel De Woerdt

Sinds 1977 teelt De Woerdt diverse soorten appels, peren, kersen, morellen, mispels, walnoten en pruimen. Daarnaast vindt u er een landwinkel en organiseren ze fairs, excursies, proeverijen en appelplukdagen. Bij Fruitbedrijf en Landwinkel De Woerdt is er altijd wel wat te beleven! 

Nico, Greet, Wessel, Esther, Anna en Lisa nodigen u van harte uit om eens langs te komen voor een bezoek aan het prachtig gelegen bedrijf en de verrassend veelzijdige landwinkel.

Meer dan een bezoek waard! www.dewoerdt.nl

stressless*
Stressless, oftwel SVA ( Stressless Vinyl Application ) is een innovatieve methode voor carwrapping. Het biedt onder andere de oplossing voor een heel oud probleem, namelijk het terugtrekken van de folie uit persingen. Deze methode van carwrapping is ontstaan door het constant zoeken naar manieren van aanbrengen, waarbij er zo min mogelijk tot geen spanning staat op de kritieke plaatsen van een wrap. Dit wordt bereikt door middel van het verleggen van spanning naar een hoger liggend deel of het compleet spanningsloos aanbrengen van de folie.