MooiPuur

Reclame en decoraties nieuwe vestiging.

Met veel plezier hebben wij voor onze klant Schoonheidssalon MooiPuur, hun nieuwe pand in Millingen aan de Rijn voorzien van prachtige reclame en decoratie.

Een mooi proces waarbij we gestart zijn met het uitwisselen van ideeën door middel van het maken van een moodboard. Na goede resultaten is de uiteindelijke vormgeving, productie en montage uitgevoerd. Het totaalpakket dus!

Bijzonder is hier de glasdecoratie, die van buiten tot binnen in het hele pand doorloopt. Dezelfde raamdecoratie is ook toegepast op de glazen behandelkamers. En wel op een zo’n manier dat deze zorgt voor voldoende privacy van de gasten zonder afbreuk te doen van het transparante, open interieur.
Hiernaast hebben wij de luifel boven de entree voorzien van mooi afgewerkt gelaserd acrylaat logo, gemonteerd op afstandhouders. En bij binnenkomst tref je meteen een sprankelend groot formaat interieurframe. Een echte eye-catcher voor een warm welkom!

De eigenaresses Chantal en Eline zijn helemaal klaar om u te ontvangen in hun nieuwe pand. Bedankt voor de leuke samenwerking dames en goede zaken gewenst!