Meer dan reclamemakers

PREMARK® wegmarkering en signalering.

De signbranche is dynamisch en ontwikkeld zich voortdurend. Bij Scholtensign zit ontdekken, uitzoeken en innoveren in het DNA. Door deze combinatie is een verbreding én een verbetering van ons aanbod dan ook continu aanwezig.

De mogelijkheden bij Scholtensign op het gebied van ontwerp en print zijn enorm toegenomen. Er is voor bijna elk vraagstuk in ons vakgebied een geschikt product of materiaal. En is de kennis van onze montagespecialisten enorm breed georiënteerd en ook inzetbaar.

Zo hebben wij bij Garage Frank Pluym markering en signalering aangebracht met PREMARK® verkeerssignalering. Dit is een voorgevormde thermoplastische wegmarkering met volop voordelen. Door de snelle verwerking is het oponthoud van het verkeer minimaal. En het product is bestand tegen intensieve en zware belasting en gaat maar liefst zes tot acht maal langer mee dan geschilderde markeringen. PREMARK® wordt aangebracht met behulp van een gasbrander voor een goede versmelting met de ondergrond. Ter bevordering voor een goede permanente hechting is hier door ons de ondergrond voorbehandeld met een primer.