Ledframes showroom

Eyecatchers!

LED frames zijn eyecatchers in elke ruimte! De LED verlichting in combinatie met een Samba Backlit doek zorgt voor een haarscherpe, egaal verlichte print. Maak hiermee van een afbeelding het stralende middelpunt op beurzen, in winkels en in showrooms.

Met een robuust frame

De basis van het LED frame is een robuust aluminium frame, verkrijgbaar in zilver aluminium, of met een zwarte of witte poedercoating. Daarnaast is op aanvraag elke RAL kleur leverbaar. De frames zijn enkelzijdig of dubbelzijdig uit te voeren met een dikte van 60 tot 200 mm. De enkelzijdige frames kunnen rechtstreeks tegen de muur of het plafond gemonteerd worden. De dubbelzijdige kunnen we vrijstaand op de vloer of vrijhangend aan het plafond installeren. De aansluiting is geheel naar wens aanpasbaar.

Egale lichtverspreiding voor een krachtig geheel

Het profiel van het LED frame wordt gecombineerd met een Dibond® achterplaat. Op deze plaat worden de LED strips gemonteerd, waardoor er een perfecte, egale lichtverspreiding ontstaat. Dit zorgt voor een krachtige en opvallende uitstraling van de print.

Wilt u meer informatie over showroom- of winkelaankleding?

Bij Scholtensign hebben we een ruim assortiment aan producten voor het compleet aankleden van uw interieur. Wij vertellen u er graag alles over. Vult u ons contactformulier in op https://www.scholtensign.nl/contact/ en wij nemen contact met u op!