Geef uw keuken een gave twist!

Print en interieur.

Wij leveren geen gestandaardiseerde ontwerpen, maatwerk is bij ons de standaard. Digitaal printen maakt deze personalisatie mogelijk. We helpen u dan ook graag om uw leefomgeving op unieke wijze vorm te geven. Met onze productiecapaciteit is een gepersonaliseerde print voor uw interieur geen enkel probleem.

Zo hebben wij deze merkwaardige witte keuken voorzien van een gaaf lokaal beeld. Een echte blikvanger die zorgt voor kleur en ruimtelijkheid. Maar ook iets om over te praten tijdens een gezellig diner, borrel of een goede kop koffie.

Ook aan de praktische zaken is gedacht. De basis van deze productie is een sterk aluminium sandwichpaneel. Vochtbestendig, met een harde toplaag en ook nog eens voorzien van brandcertificaten. Deze plaat is volledig in onze werkplaats op maat gemaakt voor een vlotte installatie op locatie. De print is afgewerkt met een beschermend en uv-werend laminaat. Dus makkelijk schoon te houden en af te nemen, en dan ook ideaal voor in de keuken.

Alleen geschikt voor muren?

Wist u dat we ook gehele keukens, kastjes, tafels en deuren in een handomdraai kunnen restylen en renoveren. We bieden interieurfolies met prachtige designs en structuren. Daarnaast zijn deze duurzame folies ook nog eens vuil-en krasbestendig. Of wat te denken van een upgrade van meubels met een gepersonalisserde print of foto? Een kast wrappen is helemaal van deze tijd. Een kast wegdoen is zonde, want met een toffe print maakt u ‘m weer helemaal hip!