Duurzaam denken en doen

100% Elektrisch.

Avalon Advies loopt voorop met duurzaam. In denken en in doen. Al jaren is het wagenpark bij Avalon 100% elektrisch. Sinds kort is het wagenpark uitgebreid met de mooie en schone Peugeot e-208.

Avalon Advies is een deskundige, praktische en flexibele partner voor een groot aantal gemeenten en onderwijsinstellingen. Avalon Advies biedt gerichte oplossingen en adviestrajecten bij afval- en grondstoffentrajecten en bij de energietransities.

Of u nou zoekt naar een geheel verzorgde implementatie van “Van Afval naar Grondstoffen” trajecten, een deskundige partner bij aanbestedingen of begeleiding bij een energiebesparings- of transitietraject. Bij Avalon Advies bent u aan het juiste adres. Het team zorgt ervoor dat uw vraagstuk resulteert in een praktische en duurzame oplossing waarbij ze partijen met elkaar verbinden. Naast advisering en projectleiding biedt Avalon ook administratieve diensten, zoals bij subsidietrajecten voor duurzame maatregelen (woningisolatie en duurzame energieopwekking).

Meer weten over het duurzaam denken en doen van Avalon? Neem een kijkje op www.avalonadvies.nl