Autoreclame Weijerseikhout

Nieuwe huisstijl.

Waarom niet gewoon uw ambitie op het wagenpark vermelden? Bij Weijerseikhout B.V. is dit elke dag 50 daken verduurzamen.

De eerste voertuigreclame in nieuwe huisstijl van Weijerseikhout B.V.
Een ontwerp en uitvoering door de signspecialisten van Scholtensign in goede samenwerking met Michael Cornelissen, Anne de Jong en Silke Geurts.

De nieuwe bus voor Het Solarteam (onderdeel van Weijerseikhout) hebben we ondertussen ook onder handen genomen. Ook te zien hier op de site!

Voor de fleetmarking van Weijerseikhout wordt er gebruik gemaakt van een printfolie uit het hogere segment van de amerikaanse fabrikant Arlon Graphics. Naast dat deze folie zich erg goed laat vervormen en maatvast is op de langere termijn heeft de folie oprecht een prachtige uitstraling en finish. Deze productie is afgewerkt met een mat look. Glans of zijdeglans behoort ook tot de mogelijkheden.

Bovendien laat de folie zich na gebruikstermijn makkelijk verwijderen zonder lijmresten. Is dit relevant vraagt u zich af? Ja, dat is het zeker. Het verwijderen van autoreclame en -belettering na leaseperiode of bij verkoop is vaak een tijdrovende en kostbare klus. Deze kosten worden vaak vergeten in het offertetraject.

De grote kleurkracht van deze productie is te danken aan onze Epson® SureColor™ S80600. Dit topmodel printer heeft een zeer breed kleurenbereik. De traditioneel moeilijk te printen kleuren komen hier dan ook prachtig uit de verf.