Scholtensign

Kwaliteit in beheer en uitvoering.

MAATWERK OP ELK GEBIED.


Maatwerk is waar we goed in zijn. Ook bij de begeleiding van een samenwerking. Elke opdracht, relatie of specifiek doel begeleiden we op een aangepaste, persoonlijke manier. Globaal gezien ziet dit er als volgt uit.

Identiteit

Met elkaar om tafel, elkaar leren kennen. De beste resultaten beginnen met vertrouwen en een goede samenwerking. En natuurlijk is relevantie even belangrijk. Wie bent u en wat doet u? Wat is uw onderscheidend vermogen? Wat zijn uw ambities en wat wilt u bereiken? Met deze informatie geven wij vorm aan een concreet samenwerkingsvoorstel.

Concept en design Vormgeving gericht op het concrete doel. Voorzien van de juiste boodschap en beleving, compleet met onderscheidend vermogen. Een concept met als doel activatie of zelfs participatie. Alles goed doordacht voor een consistent en mooi technisch haalbaar eindproduct.

Uitvoering

De vertaalslag van design naar werkelijke ‘tastbare’ communicatievormen. Alles geproduceerd in, of begeleid vanuit, eigen huis. Met kennis van zaken en met gevoel voor materialen. Gecombineerd met montage in eigen beheer op iedere locatie. Of het nu om een veel voorkomend project gaat of om speciale projecten met bijzondere constructies op maat. Door vakmanschap en creativiteit te combineren zorgen wij voor een correcte uitvoering.

CREATIEF EN ORGANISATORISCH, HET PROCES PERFECT IN DE VINGERS.


Zoveel kleuren, technieken en materialen. De planning van design naar productie tot logistiek en montage. In veel opzichten een creatief proces, maar zonder zakelijk correcte uitvoering leidt dit niet tot succes. Door veelvuldige omvangrijke projecten hebben wij het proces goed onder de loep kunnen nemen. Communicatie, flexibiliteit en een doordachte planning zorgen voor de beste prijs en kwaliteit. Alle producties worden uitvoerig vastgelegd. Geen systeem of proces goed genoeg, Scholtensign ontwikkelde haar eigen. Uw huisstijl is hier veilig en in goede handen.

ScholtenLink. Up-to-date-informatie over uw producten en diensten? Dat kan bij Scholtensign. Online 24/7 informatie op ons Customer Portal ScholtenLink via onze website www.scholtensign.nl. Voor het snel invoeren van herhalingsorders. Voor het beheer van uw huisstijlbestanden. Persoonlijk en naar uw wens in te richten. Voorzien van alle door u gewenste en relevante informatie.

Bekijk de digitale brochure

Zoveel kleuren, technieken en materialen. De planning van design naar productie tot logistiek en montage. In veel opzichten een creatief proces, maar zonder zakelijk correcte uitvoering geen succes. Door veelvuldige omvangrijke projecten hebben wij de aanpak hiervan sterk onder de loep genomen.

Communicatie, flexibiliteit en een doordachte planning zorgen voor de beste prijs en kwaliteit. Alle producties worden uitvoerig vastgelegd. Geen systeem of proces goed genoeg, Scholtensign ontwikkelde haar eigen. Uw huisstijl is hier veilig en in goede handen.

Wilt u met ons om tafel? We maken graag een afspraak. Vrijblijvend, om te zien of het met elkaar klikt. Benieuwd naar het eindresultaat? Wij hebben er vertrouwen in en bijten ons er net zolang in vast totdat u overtuigd en tevreden bent.

Bekijk de digitale brochure

A combination of design and production
to give your story shape and to bring across the message.