Wall visual

Textielframes bieden veel mogelijkheden.

Een unieke mogelijkheid om sfeer aan een ruimte toe te voegen en de identiteit van de organisatie te versterken. Voor elke ondergrond is een oplossing voorhanden.

Voor onze klant Vierboom Trucks hebben wij dit textielframe mogen ontwerpen, produceren en monteren. Het mooi geprinte textieldoek is geplaatst in een rank aluminium interieurframe. De afwerking van de profielen met een poedercoating in het zwart maakt het helemaal af.

Met interieurframes bieden we een groot aantal mogelijkheden. We leveren vele soorten in verschillende diktes en kleuren. Het is zelfs mogelijk de aluminium profielen van een print of decor met interieurfolie te voorzien.

De frames zijn geschikt voor wand, vrijstaande, dubbelzijdige en hangende toepassingen. Het is zelfs mogelijk specialistisch gebogen frames te produceren. Heeft u liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd.

Daarbij kan de print makkelijk gewisseld worden. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwisselen we de peesdoeken in een handomdraai.

Voor de opdruk bieden we een groot aantal doeksoorten met ieder zijn unieke eigenschappen. Bijvoorbeeld Dekostof met een geweldige kleurkracht, gestructureerd geluiddempend Structex, lichtblokkerende doeksoorten, Samba backlit voor verlichte frames en subtiel doorschijnend Voile. Zelfs behoort antibacterieel tot de mogelijkheden en bovendien hebben de meeste doeksoorten een B1-certificaat.

Helemaal mooi meegenomen is dat de doeksoorten in meer of mindere mate bijdragen aan de akoestiek van de ruimte. Wilt u echt verzekerd zijn van een goede akoestische werking? Alle frames zijn uit te voeren met een niet zichtbaar akoestisch vilt aan de binnenzijde.