Eye-catcher Treinstation NS Dieren

Wandbekleding.

Op treinstation Dieren, nabij Arnhem, hebben wij met plezier deze restyling van de wachtruimte mogen uitvoeren. In opdracht van Rutten Groep is er een moderne maar toch passende uitstraling gerealiseerd. Passend bij het karakter van dit klassieke pand en bij de nostalgische perronoverkapping.

Er is hier gebruik gemaakt van een naadloos geprint behang met een mooie structuur en met een warme uitstraling. Dit behang is voorzien van een print met mooi diepte perspectief, uitgevoerd in zwart wit.

Daarnaast zijn de muren en deuren voorzien van een interieurfolie met voelbaar reliëf. Er is hier gekozen voor een roestige karaktervolle uitstraling. Door de structuur en de mat afgewisseld met glans afwerking is deze folie niet van echt te onderscheiden. Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de praktische kant van de gebruikte materialen. Deze zijn makkelijk te onderhouden en bieden een goede weerstand tegen water, vuil, schuren en uv-stralen. Met name de interieurfolie is erg kras- en stootvast. Vandaar ook de toepassing van dit materiaal op de loopdeuren