EASYLIFT™ Vlaggenmasten

EASYLIFT™ Vlaggenmasten

Wij hebben al enige tijd deze state of the art reclamemasten in ons assortiment. Duurzame, aantrekkelijke masten met volop doorontwikkelde features.

Een robuuste cilindrische aluminium mast met een dikte van 90 mm. De roterende én hijsbare banierhouder is voorzien van slijtvaste, hoogwaardige POM-geleidingsringen die soepel over de mast glijden zonder de coating te beschadigen. Via een afsluitbare anti-diefstal unit wordt de banierhouder bediend bij het wisselen van de banier. Simpel, tijdbesparend en veilig!

Daarbij wordt de mast compleet geleverd en geplaatst met een nastelbaar kantelanker, aluminium uithouderstaaf en een inwendig hijskoord met stalen kern en kan worden voorzien van de PoleLED vlagverlichting.

Kwaliteit en milieu

Alle aluminium profielen worden geproduceerd volgens EN 10204 -2.1 norm. De mast is voorzien van een extra dikke coating en de resterende onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit RVS en POM-kunststof. Daarbij leveren wij 3 jaar garantie op de bewegende delen en 10 jaar garantie op de breuk van het mastprofiel.