Scholtensign nieuws

Waar we trots
op zijn.

Sababa nog lange niet de Pijp uit!

Dit jonge bedrijf opent gewoon binnen één jaar haar deuren van hun tweede vestiging in Amsterdam, de Pijp! Gefeliciteerd! Ook hier mochten wij de reclame verzorgen. Het pand is voorzien van een mooie lichtbak, op maat gemaakt en dus ook ’s avonds harstikke zichtbaar. En zie daarbij de mooi glasdecoratie.. 

Ga hier eten mensen! 

Dit nieuwsbericht delen :

Een gevelreclame met de perfecte krul

Een mooie samenwerking met ‘Het Nieuwe Buro’. Samen tot een prachtig eindresultaat gekomen voor Salor Flor in Nijmegen. 

Meer zichtbaarheid van de salon was het doel van onze klant. Nou, dat is gelukt! De zaak springt nu mooi in het oog, doordat wij het bestaande boeiboord geheel full color gewrapt hebben in het huisstijl beeld, de rooie krullen! Afgewerkt met mat laminaat, mét UV-block, voor het verlengen van de duurzaamheid. Aan de voorzijde hebben we het logo gemonteerd in acrylaat 3D letters. 

Een plaatje én zichtbaar voor iedereen! Go and cut your hair! 

Dit nieuwsbericht delen :

Wallcatcher

In opdracht van onze klant Buyor group hebben wij dit mooie interieur frame op kantoor mogen monteren. Een echte wallcatcher! Een warm interieurdoek in een strak aluminium frame.

Wist u eigenlijk dat dit interieurdoek eenvoudig gewisseld kan worden? Dus een keer een andere print aan de muur? Geen probleem!

Dit nieuwsbericht delen :

Uitbreiding bij Scholtensign

Een mooie nieuwe service bus erbij! Geleverd door onze goede relatie Wensink Ford Arnhem.
Let us tell your story!
Stil staan is geen optie, juist nú niet. De broers en hun team hebben er zin in!
Zien we u snel?

Dit nieuwsbericht delen :

Miniatuur belettering

Leuk idee! 

Gaat er iemand met pensioen? Viert een collega zijn of haar jubileum? Kortom, zakelijk iets te vieren? 

Hoe leuk is het dan om een schaalmodel cadeau te krijgen van jullie mooiste voertuig, voorzien van de juiste belettering? Voor onze goede relatie Cornelissen Transport hebben wij bijvoorbeeld al diverse schaalmodellen mogen maken. 

Geïnspireerd? Neem contact met ons op en wij gaan het regelen. 

Dit nieuwsbericht delen :

BEEST van een bakwagen voor Catering De Gouden Leeuw

Wat een transformatie. Van ontwerp, productie tot de montage, wat een gave opdracht.
Deze sprinter is flink onder handen genomen, gewrapt, gespoten, en voorzien van de prachtige nieuwe huisstijl. Eigenlijk zegt hier de voor & na foto meer dan genoeg.

Dit nieuwsbericht delen :

Let’s go green

Voor onze klant Schreuders Groen B.V. mochten wij de reclame voor deze Mercedes Benz sprinter en bakwagen vormgeven, produceren en monteren.
We hebben hier gebruik gemaakt van de Avery Dennison® 900 Super Cast. Deze folie heeft een superieure vervormbaarheid én duurzaamheid. Fijn om mee te werken en het resultaat is super strak.

Dit nieuwsbericht delen :

Het melkmeisje, gewoon bij u in de keuken

Weer zo’n prachtige naadloze op maat gemaakte full colour muurprint.

Uw kantoor, wachtruimte, kantine opfrissen binnen één dag? Dit is zo gerealiseerd met een originele muurprint. De naadloze muurpinten zijn te verlijmen op diverse ondergronden. De mogelijkheden zijn oneindig! Wij helpen u graag op weg en kunnen uw favoriete afbeelding bewerken en voordat u het weet, hebben we zo een geheel nieuwe sfeer gecreëerd!

Dit nieuwsbericht delen :

Belettering, zéker niet alleen voor uw wagenpark

Dat onze monteurs goed kunnen beletteren, dat wisten wij al. Allround Signmakers zijn het!

Zo hebben we onlangs bijvoorbeeld vliegtuig trolleys mogen ontwerpen, produceren en monteren voor onze goede relatie Catering De Gouden Leeuw. Naast deze vliegtuig trolleys hebben wij voor deze klant ook al de snackwagen onder handen genomen. Kijk maar eens verder op onze nieuwssite!

Diversiteit, daar houden we van. Denken in mogelijkheden en prikkelend vermaak.

Dit nieuwsbericht delen :

Zelfklevende folie op een kozijn?

Zelfklevende folie op een kozijn? Zo’n tien jaar geleden
werd je nog argwanend aangekeken bij het idee.
Maar inmiddels is het tij gekeerd. Bouwbedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen en vastgoedbeheerders
kennen al de voordelen van het gebruik van folie voor
restyling en onderhoud.

Een zelfklevende verflaag blijkt een mooie,
snelle en kwalitatieve oplossing. Schilderen met folie
biedt volop voordelen in levensduur en duurzaamheid.
Bovendien is folie gelijk droog en
gebruiksklaar, zonder verflucht en onnodige stofoverlast.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak.
Wij vertellen u met plezier alles over schilderen met folie.

Dit nieuwsbericht delen :

Overzicht in drukke tijden

Het zijn rare tijden, daar is iedereen het roerend over eens. De leerkrachten van Basisschool de Geldershof in Lent hebben ontzettend hard gewerkt om op 11 mei volgens de richtlijnen van het RIVM de leerlingen weer te kunnen ontvangen.

Hoe fijn is het dat zij nu een glassboard in de lerarenkamer hebben hangen. Deze is magnetisch én beschrijfbaar.

Gewoon voor alle to do’s, ideeën, vragen en ga zo maar door. Mooi, handig en multifunctioneel!

Dit nieuwsbericht delen :

On the road

Voor Fleetservices Benelux hebben wij deze sprinter mogen voorzien van reclame. Het moge duidelijk zijn dat deze partij alles af weet van banden en velgen. Deze jongeman is in ieder geval tevreden met het resultaat!

Dit nieuwsbericht delen :

All eyes on you!

Prachtige voertuigreclame voor deze Volvo bakwagen van Tegelgroep Nederland.

Hier hebben we een hoogwaardig gegoten printfilm gebruikt met een lange levensduur. De printfilm wordt voorzien van een mat of glans laminaat met uv-wering. Het materiaal kent weinig krimp en geeft door de kwaliteit van deze film echt een prachtig kleurresultaat!

Dit nieuwsbericht delen :

Dat is het lekkere van Albert Heijn. En het mooie van Scholtensign! 

Met ontzettend veel plezier hebben wij diverse trailers van Simon Loos en Cornelissen Transport voorzien van full colour voertuigreclame. Een hoogwaardig polymeer printfilm is hier gebruikt, krimpt nauwelijks en door het gebruik van uv-werend laminaat kom je tot een blijvend prachtig kleurresultaat. Trots op blauw, dat is wat we zien in de nieuwe campagne van Albert Heijn. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij met onze state of the art groot formaat printer met een uniek kleurenspectrum!

Dit nieuwsbericht delen :

Uniek roldeursysteem met volop merkbeleving!

Voor onze klant Tegelgroep Nederland hebben wij een complete showroom aangekleed. We hebben hiervoor een uniek roldeursysteem ontworpen. Interieurframes zijn hiervoor doorontwikkeld naar goed werkende schuifdeuren. Het assortiment monstertegels is nu verborgen en kan apart van elkaar overzichtelijk aan de klant worden getoond. Door gebruik te maken van geprint textiel dragen deze schuifdeuren ook bij aan een goede akoestiek van deze druk bezochte showroom.

Een mooie en functionele productie met volop merkbeleving.

Dit nieuwsbericht delen :

ZITZAK!

Lekker chillen onder de zon, hangen voor de televisie of gewoon heel veel fun? Met deze leuke en vrolijke zitzakken kan het allemaal!

Plof neer op een zitzak met uw eigen ontwerp. En wat extra leuk is, de zitzak is geschikt voor binnen en buiten. Deze kritische kleuter heeft de gave zitzak met ‘coole zebra print’ in ieder geval helemaal goedgekeurd!

Geen eigen ontwerp? We maken er eentje naar wens of u maakt de keuze uit een collectie van meer dan 3000 unieke designs.

Dit nieuwsbericht delen :

Naadloze muurprint

Deze muurprint is te zien op het centraal station van Winterswijk. Een mooie karakteristieke afbeelding van hoe het er ooit was. De gepersonaliseerde wandbekleding is uit één stuk geprint en dan ook geheel naadloos.

Dank Schilderwerken Gebr. Rutten voor wederom een mooie samenwerking.

Dit nieuwsbericht delen :

Samenwerken

Een mooie samenwerking met onze goede relatie Wensink Ford Arnhem en Inventum. Juist ja, Inventum van de huishoudelijke apparaten! Vier mooie Fords, vers van de pers geleverd door Wensink Ford Arnhem, waar onze eigen servicebussen trouwens ook vandaan komen.

Helemaal klaar om de weg op te gaan!

Dit nieuwsbericht delen :

NSG Groenewoud

Een mooi project vanaf ontwikkeling en vormgeving tot aan de productie en uiteindelijk de montage.
Terwijl de leerlingen aan het genieten waren van hun welverdiende voorjaarsvakantie, is er door onze jongens van Scholtensign met plezier gewerkt aan Van Cranenborchstraat 7 in Nijmegen.

Wij mochten deze strakke gevelreclame verzorgen voor het NSG Groenewoud. Er is gekozen voor een perfect afgewerkt led verlicht gevellogo-profiel en het resultaat mag er zijn! Go and see.

Dit nieuwsbericht delen :

Alweer even geleden mochten wij de rebranding verzorgen voor onze trouwe klant Houterman Autosleepdienst. Een mooi nieuw logo is destijds geboren. Weer helemaal fris en passend.

Nu hebben we de gevel van de vestiging in Veenendaal onder handen genomen en voorzien van deze mooie verlichte gevelreclame. Zowel overdag als ’s avonds súper duidelijk!  

Dit nieuwsbericht delen :

Échte baniermasten

Prachtige solide EASYLIFT™ baniermasten voor onze relatie Van Dam Tweewielers in Elst.

Deze slijtvaste, hoogwaardige en duurzame masten zijn voorzien van een afsluitbare anti-diefstal unit. Hiermee is het wisselen van de vlagbanier simpel, tijdbesparend en veilig!

Dit nieuwsbericht delen :

#STAYSAFE

“Bij voorkeur was je je handen met stromend water en vloeibare zeep. Handalcohol of alcoholgel gebruik je als er geen handenwasgelegenheid is en je handen niet zichtbaar of niet voelbaar vuil zijn. Dus bijvoorbeeld als je je neus gesnoten hebt en je hebt geen water, zeep en handdoek in de buurt.” Bron: RIVM. 

Bij Scholtensign kunt u desinfectiezuilen bestellen. Uiteraard kunnen wij deze personaliseren en bedrukken in uw huisstijl. Leuker kunnen we het niet maken, wel mooier.  

Dit nieuwsbericht delen :

Samenwerken in onzekere tijden! Wat een mooi initiatief!

Een levensgrote vlag met rood hart aan de toren van de St. Stevenskerk Nijmegen.

Een hart onder de riem voor iedereen die getroffen is en voor diegene die zich extra inspannen om anderen te helpen. 

Initiatief: Julia Mulder
Sponsoren: alle leden van BNI Orion 
Fotografie:  Gerard van Roekel Fotografie
Productie vlag: Scholtensign
Installatie: Quest Events
Onthulling: Burgemeester Hubert Bruls

Samensterk tegen coronavirus COVID-19

Dit nieuwsbericht delen :

Pimp je MINI!

Voor onze klant Story MINI mochten wij deze mini’s voorzien van striping op de motorkap, in heuse countryman stijl natuurlijk. Ook hebben we het dak en de spiegels gewrapt.

Kijk, een mini is natuurlijk van zichzelf al heel gaaf. Maar dit is toch wel de kers op de taart!

Volop mogelijkheden voor het customizen van uw bolide. Ontchromen, partswrap, neem contact met ons op!

Dit nieuwsbericht delen :

De klim van je leven

Als logistiek bedrijf levert onze klant Cornelissen Transport een bijdrage aan de logistieke inspanning voor Alpe d’HuZes door een trailer, trekker en chauffeur voor 2 weken ter beschikking te stellen.

Een ontzettend mooi initiatief en wij mochten daar als Scholtensign ook ons steentje aan bijdragen.

Gedaan waar wij goed in zijn; ontwerp en uitvoering en alles wat daarbij komt kijken, het totaal pakket dus. Vele mooie kilometers gewenst. Met de trailer én op de fiets natuurlijk!

Ook doneren? www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/-teamcornelissen

Dit nieuwsbericht delen :

Wallvisual

Een unieke mogelijkheid om sfeer aan een ruimte toe te voegen en de identiteit van de organisatie te versterken. Voor elke ondergrond is een oplossing voorhanden.
Voor onze klant Vierboom Trucks hebben wij deze wallvisual mogen ontwerpen, produceren en monteren. Met de sfeer en een duidelijke identiteit zit het nu dus helemaal goed. Duidelijker kan niet! Vierboom Trucks, uw partner in used trucks.

Dit nieuwsbericht delen :

Nooit uitgeleerd!

Onze monteur Mick heeft onlangs de ‘prime wallpaper training’ gevolgd bij Nautasign.
Personalisering, stylen en restylen van interieurruimtes wordt steeds belangrijker en een groter onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.
Er kan steeds gemakkelijker op de individuele wensen van onze klanten ingespeeld worden. Digitaal printbaar behang is daar een uitstekend voorbeeld van: deze materialen kunnen een interieurruimte een unieke uitstraling geven. Of het nu gaat om een ziekenhuis, een kantoorruimte of een woning.
Wij zijn in ieder geval weer helemaal up to date!

Dit nieuwsbericht delen :

HAVE FUN GROWING

En daar draagt deze mooie gevelreclame dan ook graag aan bij!
Voor onze klant Lensli Substrates hebben wij een krachtige gevelreclame verzorgd middels PVC doek in een aluminium spanlijst. Strak & duidelijk. Daar houden we van.
Lensli ontwikkelt en produceert substraten. Hoogwaardig en altijd met het beste resultaat voor groei. Het is hun passie om de klanten te helpen zo gezond en efficiënt mogelijk gewassen te telen.
Ook mochten wij de bewegwijzering voorzien. Dank voor de mooie opdracht en goede zaken gewenst! Let’s grow!

Dit nieuwsbericht delen :

UNIQUE!

Maatwerk in visuele communicatie. Daar helpen wij u bij. Scholtensign biedt fullservice-oplossingen voor elke branche. Wij doen dit met aandacht voor de boodschap en aandacht voor design.
En design, daar weten ze bij Unique Bikes ook wel raad mee. Want de fietsen van Unique Bikes zijn anders. Tijdloos en ontwikkeld voor mensen die van exclusiviteit houden.
Wij mochten de vormgeving, productie en montage verzorgen van dit 3D logo. 3D letters waar je mee opvalt. Een gedeelde passie dus! Voor design, techniek en bijzondere materialen.

Dit nieuwsbericht delen :

Expositie schouwburg Nijmegen vanaf 7 januari

Het creëren van een beleving die niet zomaar vast te leggen is of het spelen met de relatie tussen mens en natuur. Kom eens kijken en ervaar het zelf.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.shannamaassen.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Kennis maken of bijpraten? Wij komen graag naar u toe met onze nieuwe aanwinst!

Natuurlijk geleverd door onze goede relatie Story MINI Nijmegen.

Dit nieuwsbericht delen :

Tadaa!

Ook deze is weer gereed. De tweede voertuigreclame in, min of meer, de nieuwe huisstijl van Weijerseikhout. Alleen dan met een Solarteam twist!

Het Solarteam is onderdeel van Weijerseikhout en draagt bij aan een gezonde en duurzame leef- en werkomgeving door (huur)woningen en gebouwen te voorzien van zonnepanelen. En heeft u al kennis gemaakt met het unieke concept de Solarwijk®? Neem snel een kijkje op www.hetsolarteam.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Just another day at the office! Werk in uitvoering – Gevelreclame Woonwaarts

Alles verloopt soepel, het resultaat wordt geweldig en is vanavond te bekijken op het Takenhofplein Nijmegen.

Met dank aan een prettige samenwerking met Woonwaarts en Jenniskens Kraanverhuur B.V.

Dit nieuwsbericht delen :

Leven in de brouwerij!

Trots op deze nieuwe relatie van Scholtensign. En direct van start met een mooi project. Peeman Dranken, een bedrijf met karakter en historie. Sinds 1908 een begrip en met een oorsprong in de welbekende Nijmeegse Peemankeetjes.

Een in eigen huis vormgegeven productie, uitgevoerd met state of the art materialen en een piekfijne montage door onze signspecialisten. En wel op DAF bakwagens geleverd door Vierboom Trucks..

Hier moeten we wel op proosten met een Heineken 0.0! 

Dit nieuwsbericht delen :

Het werkt écht!

We krijgen met regelmaat de opmerking Het werk écht! na de oplevering van een wallvisual met akoestische eigenschappen. Gelukkig maar, dit hebben we vooraf ook beloofd. Toepassingen met meerdere functies, decoratief en functioneel. Hier houden we van bij Scholtensign. 

Dit nieuwsbericht delen :

TPU Anti-steenslagfolie van Scholtensign

Anti-steenslagfolies of paint protection films zorgen voor bescherming van uw voertuig tegen schade.

TPU (Thermoplastisch polyurethaan) is een mix tussen hard plastic en zachte siliconen. Het is een stevig, glad en glashelder rubber dat geen vuil aantrekt. Zo worden deze films zelfs gebruikt voor bescherming van telefoons. TPU-films zijn duurzamer en UV-bestendiger dan PVC films en zijn zeer goed vervormbaar, waardoor ze ideaal zijn voor glooiende delen en koplampen van uw voertuig.

Dit nieuwsbericht delen :

Partswrap

Carwrap kennen we bijna allemaal. Hetzelfde concept kan natuurlijk worden toegepast op het in specifiek onderdelen voorzien van bedrijfskleuren. Zo ook voor 42 van deze nieuwe Scania trucks voor Cornelissen Groep. Team Scholtensign wenst Team Cornelissen succes met deze mooie uitbreiding van het wagenpark!

Dit nieuwsbericht delen :

Functionele Carwrap

Een courante uitvoering maar net even geen goede kleur passend bij de huisstijl.
Voor garage Frank Pluym werd dan ook deze servicebus voorzien van een wrap. Zo wordt niet alleen huisstijl consequent doorgevoerd maar ook nog eens de lak tijdens gebruik beschermd.

Dit nieuwsbericht delen :

Glasdesign

Na de prachtige autoreclames van Ergon Jobs produceerden wij ook dit mooi geïllustreerde glasdesign. Een ontwerp voorzien van de corporate story dat uitnodigt om relaties tijdens hun bezoek over te vertellen. Natuurlijk vormgegeven door Reynhard Faber.

Dit nieuwsbericht delen :

Signing, een erg breed begrip. 

Ooit bedacht dat wij ook aan showroomaankleding doen?

Ja dus! In Dordrecht bij Porcelanosa hebben wij gezorgd voor een mooie, warme showroom upgrade.

Dit nieuwsbericht delen :

Vers, verser, verst. Elke dag bij jouw Albert Heijn.

Voor een nationale reclamecampagne van dit welbekende merk hebben wij de uitingen voor op de weg gerealiseerd. Een productie met mooie materialen en een montage door onze eigen vakmensen van maar liefst 32 trailers. Als kers op de taart was ons werk te zien in de reclameblokken op tv.
Met dank aan een prettige samenwerking met Team Cornelissen en Peter Appel Transport.

Dit nieuwsbericht delen :

Wie heeft deze pink beauty al rond zien rijden?!

Met heel veel plezier hebben wij gewerkt aan de carwrap van deze gave Beetle voor Stichting Kinderdroomwens.

De vrijwilligers van Stichting Kinderdroomwens zijn al meer dan 14 jaar actief voor kinderen en jongeren met traumatische ervaringen. Ieder kind heeft recht op een fijn leven en een mooie toekomst.

Meer weten? Of wilt u misschien doneren? Neem een kijkje op www.kinderdroomwens.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Full Colour trailers

Storytelling op deze trailers. Voor de kenner en doelgroep is dit verhaal direct duidelijk. HSF Logistics is meer dan een specialist in internationaal koel- en vriestransport maar staat voor logistieke totaaloplossingen van productie tot schap van voedingsmiddelen. Waaronder het beheren, verzorgen en de specifieke reiniging van het afgebeelde emballagesysteem. 

Wij produceerden vijf stuks van deze full colour reclame. Een productie met niet zomaar het eerste beste materiaal maar met een hoogwaardig gegoten film voor een lange levensduur, maar ook zeer zeker voor een perfecte uitstraling.

Dit nieuwsbericht delen :

WORK IN PROGRESS

Een project waar alles samen komt. Vakmanschap, eersteklas producten en een uitstekend en weloverwogen productiecapaciteit. Allen basisprincipes voor een goed resultaat. Niet erg ingewikkeld en door meerdere goed in te regelen. Maar wat maakt nu dat verschil?

Producties met behulp van geweldige medewerkers, gaandeweg vergaarde kennis, betrokkenheid, leveringszekerheid en eerlijkheid maar bovenal eigenwijsheid. Hiermee staan wij bij Scholtensign achter elke productie. Al moet het overnieuw, al kost het meer tijd en materiaal. Hoeveel we ook investeren in begeleiding en voorbereiding, het blijft simpelweg keer op keer maatwerk. Is het niet goed genoeg voor onszelf, dan gaat het gewoon overnieuw. Niet altijd een eenvoudig uitgangspunt, maar wij staan ervoor.

Maar zonder goede relaties geen uitdagend project. Met veel plezier in samenwerking met Way2Drive B.V. en met een héél goed ontwerp van opdrachtgever Reynhard Faber.

Dit nieuwsbericht delen :

Good bites

Voor onze nieuwe relatie Catering de Gouden Leeuw namen wij deze snackwagen onder handen. Snel en efficiënt gaven wij vorm aan het ontwerp en de werkelijke uitvoering.

Catering de Gouden Leeuw levert catering op maat voor iedere gelegenheid, afgestemd op uw wensen en budget. Met passie, en oog voor detail zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

www.cateringdegoudenleeuw.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Wallcovering

Bij dit mooie specialistische bedrijf in Elst voorzagen wij de entreehal van deze prachtige afbeelding. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Kortom een mooie vertegenwoordiging van VBR Turbine Partners en hun werkwijze. Een bijkomend voordeel van deze productie is dat het mooi geprinte textiel ook nog eens bijdraagt aan een verbeterde akoestiek.

Dit nieuwsbericht delen :

Onze Ambitie?

Waarom niet gewoon je ambitie op het wagenpark vermelden? Bij Weijerseikhout B.V. is dit elke dag 50 daken verduurzamen.

De eerste voertuigreclame in nieuwe huisstijl van Weijerseikhout. Een ontwerp en uitvoering door de signspecialisten van Scholtensign in goede samenwerking met Michael Cornelissen, Anne de Jong en Silke Geurts.

De nieuwe bus voor Het Solarteam (onderdeel van) nemen wij volgende week onder handen!

 

Dit nieuwsbericht delen :

Visual Management

Visuele, functionele kantoor- en werkplaatsinrichting. De materialen en producties voor het intern effectief informeren, communiceren en verbeteren leveren en produceren wij al jaren. Gepersonaliseerde panelen, whiteboards, glassboards en zelfs complete digitale systemen. Wilt u meer informatie? Belt u ons gerust voor het maken van een afspraak.

Dit nieuwsbericht delen :

Glasdesign

Glas biedt door transparantie unieke mogelijkheden voor stijlvolle decoraties en illustraties. In combinatie met functionele aspecten als branding, sfeer en privacy is dit een prachtige ondergrond om te benutten. We laten u graag al onze oplossingen zien. Van een ruim assortiment bestaande decoraties tot maatwerk ontwerpen.

Dit nieuwsbericht delen :

Scania New Generation

Een perfect resultaat door goed samen te werken met de eigenaren van B. Fransen Internationale Transporten. Bij de vormgeving, materiaalkeuze en werkelijke uitvoering is de klant continu betrokken geweest. Onze manier om perfect aan de hoge eisen van de relatie, trouwens ook aan die van ons zelf, te voldoen. Wij zijn trots op het resultaat van deze drie erg complete Scania’s. Veel veilige kilometers gewenst!

Dit nieuwsbericht delen :

Thuis aan de keukentafel.

Ook hier kunt u werk van ons tegenkomen. Had u dat niet gedacht? Kom dan eens langs want dan wordt het de hoogste tijd om eens bij te praten.

Dit nieuwsbericht delen :

Uitbreiding wagenpark

Maar liefst 21 nieuwe Mercedes Benz Actrossen voor Cornelissen Groep die wij gretig hebben voorzien van reclame. Wij feliciteren Cornelissen met hun nieuwe aanwinsten en veel veilige kilometers toegewenst!

Dit nieuwsbericht delen :

Totale rebranding.

De implementatie van de nieuwe huisstijl gaat maar door. Na het ontwerp van het nieuwe logo, het aanpassen van het wagenpark zijn ook de vestigingen onder handen genomen en voorzien van nieuwe gevelreclame en bewegwijzering.

Dit nieuwsbericht delen :

Interieurframe

Heel veel mogelijkheden met deze stijlvolle interieurframes voorzien van prachtig geprint textiel. Groot formaat, tegen de wand, vrijstaand, hangend, akoestisch uitgevoerd, in blokvorm, led verlicht… Wij vertellen u er graag meer over.

Deze is geplaatst bij onze fijne relatie Veraluxe bij een upgrade van hun showroom die het bekijken waard is in Slijk-Ewijk aan de Valburgsestraat.

Dit nieuwsbericht delen :

Staat je goed!

BAS bedrijfskleding is totaal leverancier voor alle bedrijfs-, werk- en promotiekleding. En dat doen ze goed. De jongens van Scholtensign zijn door BAS Bedrijfskleding voorzien van mooie, representatieve en functionele werkkleding.
Het kantoor van Bas Bedrijfskleding zelf, is dan weer door óns voorzien van bewegwijzering en een ook de autoreclame mochten wij verzorgen. Leuke wisselwerking!

Dit nieuwsbericht delen :

Interieur en print.

Deze wand voorzagen wij van een prachtige icoon, de 300 SL Gullwing. In eigen huis vormgegeven en een geheel naadloze montage met een mooi textielbehang met volop voordelen.

De mogelijkheden met print voor interieur zijn eindeloos. Uiteenlopende materialen voor wandpanelen, prachtige interieurfolies, gepersonaliseerd glasdesign, akoestische toepassingen tot het on demand printen van stoffen.

Dit nieuwsbericht delen :

Back to school!

Met regelmaat nemen wij van Scholtensign plaats in de schoolbanken.
De ontwikkelingen in onze branche gaan snel en wij lopen graag voorop!

Met de kennis opgedaan bij Nautasign BV Color management staat Sander Kuunders weer op en top gereed voor advies en uitvoering in print en reclameproducties.

Dit nieuwsbericht delen :

Oh, lieve Sint Nicolaas kom ook eens bij mij en rijd toch niet stilletjes Scholtensign voorbij!

Fijn sinterklaas feest allemaal!

Dit nieuwsbericht delen :

Weekend! Sit down en relax!

Maar ook op de werkvloer is een zitzak ideaal. Maak je overleg en brainstormsessies leuker. Of chill tussendoor even op een gepersonaliseerde zitzak met collega’s.
Wij ontwerpen jouw zitzak met coole decoraties en branding.

Zitzakken @Scholten

Dit nieuwsbericht delen :

Toch eventjes iets anders.

Het ontwerp van een nieuw logo, een nieuwe stijl met nieuwe uitgangspunten of een logo passend bij het zuster- of moederbedrijf.
Het lijkt vanzelfsprekend en soms wordt daar makkelijk over gedacht, maar keer op keer is dit weer een uitdaging. Zo ook voor CVRequest.

CVRequest maakt connecties tussen werkgevers en recruitment bureaus door heel Europa. Ze kwamen naar ons met de vraag een logo te ontwikkelen in lijn met het eerder ontwikkelde C5 Recruitment logo.
“Het is gewenst het logo in dezelfde lijn te houden, maar het mag ook compleet anders zijn”, was de opdracht.

Wij zijn een zoektocht gestart om de tussenweg te vinden van hetzelfde maar toch iets met een eigen gezicht. Onderscheidend en goed online toepasbaar, met name bij app gebruik waren vereisten. Extra betekenissen zoals connectie, zoeken, en recruitment werden toegevoegd.

Niet gemakkelijk, maar uiteindelijk is iedereen trots op het resultaat. Met betekenis verwerkt in beeld- en in woordmerk en passend bij C5-Recruitment.

Met dank aan een prettige samenwerking met Mark van Woezerik van CVRequest.

Sander Kuunders

Dit nieuwsbericht delen :

Ontvangst en begeleiding bij HSF Logistics B.V.

In nauwe samenwerking is er vorm gegeven aan de begeleiding van alle mogelijke bezoekers.
En dit zijn er heel wat bij HSF Nijmegen. Van medewerkers en chauffeurs tot leveranciers en zakelijke relaties.
Daarbij telt de vestiging op de bedrijfsweg in Nijmegen een groot aantal afdelingen en gebouwen.

Er is specifiek gekozen het plan in fases uit te voeren.

In eerste instantie het meest essentiële, om vervolgens na analyse, de bewegwijzering verder uit te breiden.

Dit nieuwsbericht delen :

Scholtensign verwelkomd nieuwe klant! Op naar een succesvolle samenwerking met ASSET Rail.

Een innovatieve spooronderhoudsaannemer met 200 medewerkers met specialistische kennis van alle relevante vakdisciplines binnen de railinfrastructuur.

De missie van ASSET Rail is om de beste onderhoudsaannemer binnen het spooronderhoud te zijn, die kostenbewust is en continuïteit biedt op een veilige, transparante, duurzame, vernieuwende en professionele wijze.

Dit nieuwsbericht delen :

150!

Bij Scholtensign zijn we gek op wagenparken. Van één tot meerdere voertuigen.

Logistiek dienstverlener Remco Vos bestelde 150 MAN’s die wij enthousiast hebben voorzien van reclame.

Dank voor de prettige samenwerking Vortex Logistics, Den Engelsen Bedrijfswagens en MAN Truck & Bus b.v.

Dit nieuwsbericht delen :

Maak je werkplek klaar voor de winter.

De dagen worden korter en we brengen veel tijd in huis door. Tegelijkertijd moet er gewerkt worden en spenderen we veel tijd op kantoor. Dus tijd om het op kantoor zo gezellig en comfortabel mogelijk in te richten! Volop mogelijkheden met een gepersonaliseerde print bij Scholtensign. Denk bijvoorbeeld aan naadloos behang, wandkleden, akoestische panelen, sierkussens en gordijnen.

Dit nieuwsbericht delen :

Positieve en effectieve begeleiding.

Een positieve invloed op het gedrag is in dit project centraal gesteld, door het benutten van zoveel mogelijk factoren die hierin een rol spelen.

Natuurlijk mocht een knipoog naar de oudste stad van Nederland niet ontbreken.

Bewegwijzering volgens Scholtensign signing & reclame.

Tot stand gekomen met wederom een prettige samenwerking met opdrachtgever RuttenGroep

Dit nieuwsbericht delen :

Ontdek de baanbrekende 3M™ 2080 Car Wrap folie serie bij Scholtensign

– Beschermende filmlaag op glanzende kleuren
– Unieke, beter vervormbare folie
– Verbeterde levensduur

Dit nieuwsbericht delen :

Restyle wagenpark De Klok Logistics.

Een nieuw gezicht voor dit rasechte Nijmeegse bedrijf.

Vanuit eigen huis is de vormgeving gemoderniseerd.

In de uitvoering ontzorgen wij DKL door de gehele planning direct af te stemmen met de desbetreffende dealerbedrijven.

Dit nieuwsbericht delen :

Meerwaarde voor uw wagenpark!

Kostenreductie door een snellere inzetbaarheid, minder stilstand en een lagere investering.

Voertuigreclame/Fleetmarking

Gezien de groeiende vraag naar groot wagenparkbeheer en in het specifiek onderdelen voorzien van automotive film innoveren en investeren wij in deze tak van sport.
Door een combinatie van voordelen van folie versus spuitwerk en onze kennis en ervaring zien wij volop mogelijkheden in een verbetering van operationele kosten.

Wij zijn enthousiast over deze ontwikkelingen en zijn ervan overtuigd meerwaarde te kunnen bieden aan het beheer van grote wagenparken.

Wilt u met ons in gesprek? Neem dan contact op met Kasper of Dirk Scholten.

Kasper Scholten – kasper@scholtensign.nl – 06 135 86 039

Dirk Scholten – dirk@scholtensign.nl – 06 511 70 332

Dit nieuwsbericht delen :

Naast het geheel wrappen van voertuigen voorzien wij met regelmaat ook sierdelen en pakketonderdelen van automotive film.

Zo ook deze. Een unieke carbon folie. Niet van echt te onderscheiden door een mooie optische diepte en een prachtige glans afwerking.

Dit nieuwsbericht delen :

Mooie accenten!

Naast de voertuigreclame voorzien wij deze zeer complete truck ook van unieke matte en chrome accenten.
Naar onze mening en natuurlijk ook volgens die van Bas Braam een dikke, goed opgedirkte aanwinst voor de Nederlandse wegen.

Dit nieuwsbericht delen :

Trailers KelderBox

Een mooi bedrijf met gedeelde waarden; transparant, duurzaam, innovatief en creatief!

Packaging
KelderBOX werkt voornamelijk met duurzaam materiaal. De specialist in kunststofverpakkingen is werkzaam voor diverse branches.
KelderBOX biedt extra services, zoals het bedrukken of stansen van uw verpakking. Een combinatieverpakking van kunststof en karton is ook mogelijk.

Bekijk de productfilm: https://www.kelderbox.nl/wp-content/uploads/2018/02/kelderbox-branche-animatie.mp4

Dit nieuwsbericht delen :

Tot in perfectie!

Door de combinatie van de juiste begeleiding, functionele vormgeving, hoogwaardige materialen, state of the art groot formaat printers, de nieuwste software en erkend en getraind personeel.

Kortom sluitend maatwerk van begin tot eind. Alles vanuit eigen huis voor steeds weer doeltreffende producties.

Dit nieuwsbericht delen :

Bouwhekdoeken zorgen voor veiligheid, herkenbaarheid én uitstraling.

Bouwhekken zorgen voor afscherming van een bouwplaats of evenement en zijn tegelijkertijd uitermate geschikt als communicatiemiddel.

Door een Bouwhekdoek wordt het zicht geminimaliseerd en wordt er maximale aandacht voor een boodschap gecreëerd.

Neem contact op met Sander voor een bestelling of meer informatie: studio@scholtesign.nl of 0243607107

Dit nieuwsbericht delen :

Met de complimenten van!

“Ik wilde via deze weg even laten weten super blij te zijn met de raamsticker voor Bairro Alto! Dat hebben jullie prachtig gemaakt!”

WELKOM BIJ BAIRRO ALTO

Verscholen achter de drukke ‘Grote Markt’ in Nijmegen vind je Bairro Alto. Een plek waar het dagelijks ruikt naar vers gebakken taart en koffie.

www.bairroalto.nl, Kannenmarkt 6, Nijmegen

Dit nieuwsbericht delen :

Blij met het resultaat!

Na een nauwgezette voorbereiding verliep de uiteindelijke installatie vlekkeloos.

Een prachtig project onder begeleiding van Dirk Scholten.

Bedankt voor de prettige samenwerking Sanadome. Houterman bedankt voor de inzet van het zwaar meterieel.

Dit nieuwsbericht delen :

Een héle mooie LED verlichte gevelreclame van maar liefst 12 meter.

De gehele aansluiting van deze verlichte doosletters is netjes weggewerkt aan de binnenzijde.
Dus geen kabel of goot die de strakke uitvoering van deze productie verstoord.

Benieuwd naar het resultaat in het echt? Neem een kijkje op de Hogelandsweg 63 in Nijmegen.

Dit nieuwsbericht delen :

Visuele communicatie van begin tot eind.

Voor Flexsnacks ontwikkelden wij het logo en de huisstijl, het drukwerk, de menukaarten, de placemats en de aankleding van het pand binnen en buiten.

Altijd mooi als bij een project alle disciplines aan bod komen.

Dit nieuwsbericht delen :

Na een ontwikkeling van een logo of complete huisstijl verzorgen wij in de regel ook het huisstijl drukwerk.

Zo ook voor C5 Recruitment. Aan de hand van goed overleg wordt in eigen huis de vormgeving opgemaakt.
Deze ontwerpconcepten worden eerst overlegd voor akkoord. Pas als het ontwerp volledig naar wens is gaat deze in productie.

Begeleiding @Scholtensign

Dit nieuwsbericht delen :

Ook kunt u bij ons terecht voor belijning, decoraties en veiligheidsaanduidingen op bedrijfsvloeren en asfalt! Volop oplossingen bij Scholtensign.

Dit nieuwsbericht delen :

Mooi resultaat!

Van wit naar hip Matte Khaki Green.

Carwrap voor Story MINI Nijmegen.

Dit nieuwsbericht delen :

Full Carwrap.

Niet alleen de buitenzijde van deze BMW X1 is gewrapt. Om het plaatje compleet te maken is ook de binnenzijde door ons voorzien van folie.

Dit nieuwsbericht delen :

Digitale informatiezuilen, displays en touchscreens.

Scholtensign levert welkomstzuilen, verkoopzuilen, advertentie displays, digitale menuborden, bewegwijzeringszuilen, outdoor displays, etalage displays, beurs displays en videowalls.
Kant en klare, laagdrempelige oplossingen geschikt voor het MKB. Volop mogelijkheden voor commerciële doeleinden, interne communicatie, merkbeleving en bezoekerservaring.

Meer informatie? Neem contact op met Dirk Scholten voor het maken van een afspraak.

Dit nieuwsbericht delen :

Sababa Amsterdam, PIta’s, salades en veel meer!

Sababa – Hebreeuwse straattaal voor ‘no worries’ – staat voor mooi, lekker, betaalbaar en verantwoord eten geïnspireerd op de Midden-Oosterse keuken

Laat je verrassen door de heerlijke gerechten. Een échte aanrader en wij kunnen het weten. Er is heerlijk gegeten na de montage van de gevelreclame.

www.sababa.nu

Dit nieuwsbericht delen :

One of a kind!

Weinig aan deze truck is origineel gebleven. Een op en top costum made project.
Wij hebben met veel plezier hierin de laatste hand gelegd.

VAEX The Truck Traders
www.vaex.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Polar Special Bijsterhuizen

Scholtensign plaatst statige 9 meter vlaggenmasten en een 7 meter breed gevellogo voor de nieuwe, moderne en gecertificeerde warehouse van Polar Special.

Polar Special, temperatuurgecontroleerd kwaliteitstransport en warehousing.

 

www.polar-special.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Hoe heurt het eigenlijk?

Bij een statig pand hoort nu eenmaal een klassieke vlaggenmast.

Wij leveren en plaatsen met regelmaat deze mooie houten masten in originele stijl.

Dit nieuwsbericht delen :

Trendy Matte Khaki Green voor deze MINI Countryman!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw heilige koe?

Wrapping, ontchromen van sierdelen of het aanbrengen van protectie film op schadegevoelige carrosserie delen?
U bent van harte welkom bij Scholtensign.

Uitvoering met Avery Dennison® Supreme Wrapping Film

Dit nieuwsbericht delen :

Winnaar op de ISE in de category “Beste digital signage-accessoire!” Het digitale makelaarssysteem! Dit najaar leverbaar door Scholtensign. Voor informatie, advies en een kant-en-klaar oplevering gaan wij nu al graag in gesprek.

Dit nieuwsbericht delen :

Smart interior design

Interieurfilm geschikt voor branding, decoratie, restyle en renovatie. Volop mogelijkheden voor o.a. deuren, meubels, balies, wanden, keukens, liften en plafonds.

Voordelen en eigenschappen:
– Vuil-, krasbestendig en kleurvast
– Afwasbaar en makkelijk in onderhoud (hygiënisch)
– Prachtige designs voorzien van reliëf
– Snelle applicatie op locatie
– Na applicatie alles direct weer inzetbaar
– B1-brandcertificering DIN 4102

Dit nieuwsbericht delen :

Voor de toppers van Scholtensign!

Wat een leuke verrassing van een goede relatie. Bedankt voor de waardering, hij heeft erg goed gesmaakt!

Dit nieuwsbericht delen :

Mooi werk door team Scholtensign!

Luxe Led verlichte gevellogo’s in voorbereiding voor montage. Kennismaken met Scholtensign signing & reclame of bijpraten over de laatste ontwikkelingen? Wij maken graag een afspraak.

Dit nieuwsbericht delen :

Nieuwbouw voor Bouwbedrijf Prefit.

Voor Bouwbedrijf Prefit te Heteren verzorgen wij de Estatemarking voor het prachtige nieuwe pand.
Zowel binnen als buiten. De werkzaamheden zijn nog in volle gang. Volgende week leveren wij de gevelreclame op.
Binnen is ondertussen al een flink formaat acrylaat logo verlijmd op de wand bij de entree. Ook het glas is voorzien van een mooi design.

Dit nieuwsbericht delen :

Het beste uit 2 werelden. Functioneel en decoratief!

Prachtige print met sublieme kleuren. Een ‘warme’ uitstraling door de keuze voor textiel. Een top afwerking door de trendy zwarte lijst. Hierbij aan de achterzijde een opvulling met geluidsabsorberend akoestisch fleecedoek. Al met al een inspirerende toevoeging voor elk interieur, voor op kantoor of voor thuis.

Dit nieuwsbericht delen :

Everything is possible – with RENOLIT REFACE PVDF Coated.

Embellish buildings with a new finish by refurbishing the facade – that’s the idea behind the high-performance film RENOLIT REFACE.

Property owners benefit in three ways: An extensive, complete refurbishment becomes unnecessary; they can look forward to a long-term value preservation; and they will be delighted about the attractive new exterior of their building. With RENOLIT REFACE, buildings are given an appealing makeover, and the refurbished facade retains its optics much longer. The innovative, self-adhesive multilayer films from RENOLIT are a fast, cost-efficient, and permanent way to freshen up building envelopes. The weather-proof film covers facades or facade elements made of metal and HPL like a second skin, adorning them with new splendor. By the way: RENOLIT REFACE scores in terms of sustainability, as well. Property owners spare themselves more than just repeated facade coatings, as a complete renovation becomes unnecessary. Used metal sheets don’t have to be disposed of and new ones don’t have to be produced.

Dit nieuwsbericht delen :

Uitbreiding bij Scholtensign!

De juiste informatie op de juiste plaats. Aantrekkelijk, Interactief en op afstand aanpasbaar. Een dynamische aanvulling voor succes bij verkoop, interne communicatie en het overbrengen van informatie. Wij leveren indoor en outdoor schermen voor elk vraagstuk en beheren uw content. Een totaaloplossing voor toepassingen in de retail, automotive, horeca, onderwijs, zorg, zakelijke omgevingen en bij evenementen.

Maak een afspraak om ons demomodel te bekijken en om alle mogelijkheden door te nemen.

Toine Keisers, bedankt voor de enthousiaste training!

Dit nieuwsbericht delen :

Logo ontwikkeling – Een ruimtelijke en eigentijdse vormgeving.

Op zoek naar een volledig ingericht kantoor of een naar wens in te richten kantoorruimte huren?

Novio Offices verhuurt en creëert kantoorruimtes en flexplekken. Een fijne ontmoetingsplek voor elke ondernemer. 

Dit nieuwsbericht delen :

Gedragsbeïnvloeding.

Een schone, nette en prettige omgeving draagt bij aan een positieve gedragsbeïnvloeding en veiligheidsbeleving van passanten en bezoekers.

Een duurzame investering:het (onbewust) positief beïnvloeden van ongewenst en regelovertredend gedrag in openbare ruimten behoort tot onze specialiteiten. Dit doen wij onder andere voor gemeenten, ministeries, woningcorporaties, onderwijs en stichtingen.

Dit nieuwsbericht delen :

Over Landwinkel De Woerdt,

Sinds 1977 telen wij hier diverse soorten appels, peren, kersen, morellen, mispels, walnoten en pruimen. Daarnaast vindt u bij ons een landwinkel en organiseren wij fairs, excursies, proeverijen en appelplukdagen

Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen voor een bezoek aan ons prachtig gelegen bedrijf en onze verrassend veelzijdige landwinkel.

Nico, Greet, Wessel, Esther, Anna en Lisa

Meer dan een bezoek waard! www.dewoerdt.nl

Met veel plezier hebben wij gewerkt aan de vormgeving, fotografie en de productie van deze autoreclame.

Dit nieuwsbericht delen :

Tafeltje dekje.

Zoals Tafel Concept Nederland tafels aankleed, kleden wij voertuigen aan. Een professioneel product met beleving. Klaas dank voor de opdracht!

www.tafelconcept.nl – Beleef professionele tafelaankleding!

Dit nieuwsbericht delen :

Een productie in samenwerking met Scania Nijmegen en Gacon Bedrijfswagenspuiterij. Met recht het nieuwe paradepaardje van RS Metals, wat een resultaat. Veel veilige kilometers gewenst met de nieuwe aanwinstt!

Dit nieuwsbericht delen :

Wij zijn gestart!

Mooie start van het jaar voor de Eerste Arnhemse Wegen- en Sleepdienst van Amerongen BV met de opening van twee nieuwe vestigingen.
Wij produceerden deze prefab reclamezuilen en het plaatsen werd een fluitje van een cent.

Dit nieuwsbericht delen :

En dat was ‘m weer, de laatste montageklus van dit jaar. Ontzettend bedankt voor een fantastisch 2018! De plannen voor aankomend jaar zijn weer gesmeed met volop noviteiten, interessante ontwikkelingen en nog betere service. Samen op naar een denderend 2019!

Dit nieuwsbericht delen :

Scholtensign in de media.

Leuk artikel over ons in het vakblad SignPro Benelux voorzien van de start van Scholtensign, onze werkwijze, ontwikkelingen en een tipje van de sluier over de toekomst. Een trots familiebedrijf mede mogelijk gemaakt door bevlogen medewerkers.

Lees de publicatie via deze link: Bekijk het artikel in SignPro Benelux

Dit nieuwsbericht delen :

LG Interior Training bij Nautasign BV

Interessante training over prachtige ontwikkelingen op interieurgebied.

Interieurfolies geschikt voor het restylen en renoveren van interieurruimtes. Deze folies zijn te gebruiken voor interieur toepassingen zoals deuren, meubels, balies, wanden, keukens, liften en plafonds.

LG Interior Films zijn vuil- en krasbestendig dus hygiënisch en makkelijk in onderhoud, hebben een lange levensduur en voldoen aan brandklasse B1.

Voordelen en eigenschappen:
– Vuil-, krasbestendig en kleurvast
– Afwasbaar en makkelijk in onderhoud (hygiënisch)
– Prachtige designs voorzien van reliëf
– Snelle applicatie op locatie
– Na applicatie alles direct weer inzetbaar
– B1-brandcertificering DIN 4102

Meer informatie? Bezoek http://www.lghausys.com/business/interior/interiorfilm.jsp 

en neem contact met ons op!

Dit nieuwsbericht delen :

Love your brand!

“De focus van Expolinc is kwaliteit. Daarom bieden wij alleen de hoogste kwaliteit en leveren wij onze producten met levenslange garantie. Geen compromissen ten aanzien van materialen, ontwerp en functie. Wij maken displaysystemen toonaangevend in onze branche. En dat doen we tegen redelijke prijzen. Op deze wijze kunt u uw potentiële klanten met de beste presentatie informeren. Dat is de liefde die uw merk verdient”.

Kortom hoge kwaliteit systemen voor Expo’s en Events en daar staan wij volledig achter. Expolinc is dan ook via ons te verkrijgen. Bezoek www.expolinc.com en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor meer informatie.

Dit nieuwsbericht delen :

EASYLIFT™ Vlaggenmasten

Wij hebben al enige tijd deze state of the art reclamemasten in ons assortiment. Duurzame, aantrekkelijke masten met volop doorontwikkelde features.

Een robuuste cilindrische aluminium mast met een dikte van 90 mm. De roterende én hijsbare banierhouder is voorzien van slijtvaste, hoogwaardige POM-geleidingsringen die soepel over de mast glijden zonder de coating te beschadigen. Via een afsluitbare anti-diefstal unit wordt de banierhouder bediend bij het wisselen van de banier. Simpel, tijdbesparend en veilig!
Daarbij wordt de mast compleet geleverd en geplaatst met een nastelbaar kantelanker, aluminium uithouderstaaf en een inwendig hijskoord met stalen kern en kan worden voorzien van de PoleLED vlagverlichting.

KWALITEIT EN MILIEU

Alle aluminium profielen worden geproduceerd volgens EN 10204 -2.1 norm. De mast is voorzien van een extra dikke coating en de resterende onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit RVS en POM-kunststof. Daarbij leveren wij 3 jaar garantie op de bewegende delen en 10 jaar garantie op de breuk van het mastprofiel.

Dit nieuwsbericht delen :

WERELDPRIMEUR!

De eerste 100% elektrische betonmixer oplegger voor AVG Gennep.
Een mooi project van de eerste 6 Betonmixers die gaan bijdragen aan een schonere toekomst.

Full Electric… Zero Emission, 100% AVG

Dit nieuwsbericht delen :

Huisstijlbeheer en meer

Interne communicatie is van groot belang voor betrokken en bevlogen medewerkers. Zo werken ze met plezier en zijn bereid het beste uit zichzelf te halen. En dat creëert tevreden klanten en succes.

Wij zijn bedreven in huisstijlen, ook in internal branding. Het bouwen van een sterk merk van binnenuit naar buiten. Zo wordt zelfs een PowerPoint beladen. Geen probleem, wij kennen onze klant en geven hier soepel, snel en kostenefficiënt vorm aan.

Dit nieuwsbericht delen :

Een functioneel en gepersonaliseerd interieur met AKOESTISCHE PANELEN.

EEN SLIMME TOEVOEGING

Goede akoestiek in kantoren, showrooms, winkels, musea en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie, prestatie en presentatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving.

Dit nieuwsbericht delen :

Een prachtig bedrijf met een indrukwekkend klantenbestand.

Ronald Grotenbreg en Frank Kuster zijn dé specialisten in sportveldbelijning.
“Door een voortdurende research zijn wij erin geslaagd om een aantal soorten belijningsverf op de markt te brengen welke tot de absolute top behoren”.

www.rofraline.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Autinoom wonen logo ontwerp

Iedereen wil graag een fijne plek om te wonen. Dat is voor de meeste (jong)volwassenen al een uitdaging, maar als je ASS hebt, komt daar nog meer bij kijken. Autinoom Wonen wil voor deze groep (jong)volwassenen een woonomgeving creëren, midden in de maatschappij, maar met minimale externe prikkels.

Dit willen we doen door middel van Tiny Houses. Letterlijk ‘hele kleine huisjes’, dus je eigen plekje met je eigen voordeur, waar de prikkels uit de omgeving tot een minimum beperkt kunnen worden, er ondersteuning geboden kan worden waar nodig, en waar het gewoon erg leuk wonen is en je je thuis kunt voelen. Je eigen ‘Tiny Thuis’!

Stichting Autinoom Wonen (in oprichting) is een ouderinitiatief dat zich tot doel stelt woonruimte te creëren voor (jong) volwassenen met een autisme spectrum stoornis, vanaf een normale begaafdheid, die ZELFSTANDIG willen wonen (met ondersteuning waar nodig).

Het initiatief staat nog in de kinderschoenen. We zijn op zoek naar (jong)volwassenen en ouders van tieners met ASS die over een aantal jaren toe zijn aan de volgende stap die met ons mee willen denken. Wil je op de hoogte blijven, vul dan het contactformulier in op meld je aan via Facebook of Twitter.

www.autinoom-wonen.nl

Dit nieuwsbericht delen :

SELF-HEALING!

Avery Dennison® Supreme Protection Film-XI

Avery Dennison Supreme Protection Film (SPF-XI) is een taai elastische hoog transparante thermoplastische polyurethaan (TPU) steenslag folie ter bescherming van voertuig carrosserieën. De folie kan op kwetsbare zones, ter bescherming van de lak tegen steenslag en andere mechanische beschadigingen, geplakt worden. De folie is in zekere mate ‘zelfhelend’ en krasbestendig. Dikte 165µ, levensduur 10 jaar en geschikt voor 3D vervormingen. Kan zeer goed op snij-sytemen verwerkt worden. Vanwege de foliebreedte van 152cm is deze paint protection film ook geschikt voor het beschermen van een complete motorkap uit één stuk, zonder naden.

Voor meer informatie, technische gegevens en videomateriaal:

www.graphics.averydennison.eu/en/home/graphics-products/vehicle-wrapping-films/supreme-protection-film.html

Dit nieuwsbericht delen :

Full Wrap Fiat 500.

Het verwerken en appliceren van wrapfilm is een dagelijkse routine bij Scholtensign.
Zowel gedeeltelijke als volledige wraps, voor reclamedoeleinden of puur voor esthetisch gebruik, met een printfilm of met een colored wrapfilm, van een Fiat 500 tot opleggers en volledige wagenparken.

Wilt u meer informatie over carwrap? Wij maken graag een afspraak om alle mogelijkheden toe te lichten.

Dit nieuwsbericht delen :

Buildingwraps, Wallwrap, Wallcovering?

Volop mogelijkheden, zelfs op bakstenen buitenmuren met een levensduur tot 10 jaar.

Voor meer informatie en inspiratie, bezoek deze leuke interactieve website:

www.wallwrapsvisualizer.3mskins.com/#/gallery

3M™ Digital Wallcovering Solutions

Dit nieuwsbericht delen :

LED verlichte reclamezuil.

Voor dit bedrijfsverzamelgebouw in Beuningen verzorgden wij een passende uiting voor alle gehuisveste organisaties. Natuurlijk vergaten wij niet de betonbandjes nieuw te leveren en te plaatsen voor een net geheel.

Dit nieuwsbericht delen :

Nieuw product: zelfreinigende printafwerking!

Een glanzend heldere laminaat met nanoscopische- en hydrofobische kenmerken voor hoogwaardige vuil- en waterafstotende eigenschappen.

Met gebruikmaking van state-of-the-art coating technologie, bezit het product een ‘lotus-effect’ waarbij water vlot en gemakkelijk van de film afloopt zonder achterlating van sporen of strepen. Het laag energetisch oppervlak zorgt ervoor dat stof en vuil zich niet kunnen hechten, waarmee dit product presteert als een laminaat met zelfreinigend vermogen.
Het is tevens krasbestendig en is bestand tegen extreme weercondities, een verscheidenheid aan chemicaliën, oplos- en reinigingsmiddelen. Ook is het een oplossing bij gebruik als anti-graffiti laminaat.

Een B1 brandvertragingscertificering verhoogt de mogelijkheden voor toepassing.

ImagePerfect™ 2830-108 Lotus Guard

Dit nieuwsbericht delen :

Ontchromen.

Ontsieren chroomdelen uw voertuig? Wenst u een beter passend geheel en een stoer voorkomen van uw auto? Dikwijls maken deze details een groot verschil. Wij voorzien deze delen van een wrapfilm. Meestal in het zwart al zijn er veel diverse kleuren en designs leverbaar.

Dit nieuwsbericht delen :

NIEUW: OUTDOOR TEXTIELFRAMES

Een nieuw aluminium textielframe product geschikt voor buitengebruik. Een lust voor het oog door gebruikmaking van mooie materialen en de perfecte afwerking van het geheel.

De belangrijkste voordelen van het ProPes Outdoor doekmateriaal:

– Het meest duurzame, 100% recyclebare doek, verkrijgbaar,
– Absorbeert het licht waardoor het doek niet reflecteert in de zon of fel licht.
– Waterafstotend, waardoor water en vuil water niet blijven plakken en van het doek afrollen.
– Opvouwbaar, lichtgewicht materiaal zodat je het makkelijk, snel en voordelig vervoert.

Dit nieuwsbericht delen :

Special Edition SQuare by Wensink

Naar een ingeving van Robert van der Hoek hebben wij deze productie vormgegeven en uitgevoerd. Met prachtige grijstinten mat metallic van de Avery Dennison® Supreme Wrapping™ Film serie.

Deze van de fabriek af toch al erg dikke uitvoering van een Mercedes-Benz Vito is na door ons onder handen te zijn genomen met recht een special edition.

Dit nieuwsbericht delen :

Aangenaam werken.

Folder vitaliteitsweken 2018, volop tips om aangenaam te werken, 12 gezonde en makkelijke recepten zoals de Enerjoy wrap en 8 apps die helpen bij een gezonde levensstijl. Vormgeving en levering Vitaliteitsfolder Beweging 3.0

Dit nieuwsbericht delen :

Wallvisual.

Een in eigen huis ontworpen visual en een montage met de grootste finesse. Een aardige uitdaging aangezien de afbeelding van beneden tot aan de bovenverdieping doorloopt. Daarbij met tussenkomst van een trap, een deur (die ook volledig is meegenomen) en diverse balken.

In samenwerking met Fabian Celissen van Celissen Bouw.

AIRTEX® fotobehang, een fijn geweven polyester doeksoort van 330gr/m² met volop voordelen:

– naadloos/uit één geheel
– krasvaste toplaag van PVC coating
– waterafstotend en reinigbaar
– UV-licht bestendig
– brandvertragend B1 volgens DIN 4102
– grote kleurkracht (greyback)

Dit nieuwsbericht delen :

Architectural Design met 3M DI-NOC™

Een rendabele methode om eenvoudig wanden, deuren, balies en meubilair te transformeren en te renoveren met de meest prachtige state of the art designs.

Slijtvast, brandvertragend en zelfs verkrijgbaar met antibacteriële werking. Een uitkomst voor de sectoren hospitality, bouw en vastgoed, gezondheidszorg en overheid.

Kasper Scholten van Scholtensign heeft de 3M DI-NOC™ training met goed gevolg doorlopen!

Dit nieuwsbericht delen :

685 m2 Gepersonaliseerde Wallcovering.

Mooi design, de juiste sfeer, een goed gevoel en op en top branding.

Concept, vormgeving, productie en montage. Wij hebben alle disciplines in eigen huis.

Ontdek de mogelijkheden van creatieve sign & print oplossingen voor interieur bij Scholtensign

Dit nieuwsbericht delen :

Mooi plaatje!

De heren Van Oort, Senior en ‘Junior’, met één van de nieuwe aanwinsten.
Veel veilige kilometers gewenst met de nieuwe bakwagens.

Dit nieuwsbericht delen :

Nieuwe huisstijl, nieuw wagenpark, nieuwe fleetmarking voor Zibber!

Afgelopen periode hebben we bij Scholtensign hard gewerkt aan deze mooie klus.

Mooi design, hoogwaardige materialen en een professionele foliemontage… #seriousimpact

Volgende week wordt alweer de 40eZibber auto afgeleverd.

Dit nieuwsbericht delen :

Geslaagd!

Wij zijn vanaf nu Specialist Facade Installer. Oftewel gecertificeerd ‘zelfklevende verf’ specialist voor Sikkens Dryfilm en Avery Facade Film.

Voordelen Façadefilms versus schilderwerk

• Uitstraling is als nieuw en zo strak als spuitwerk

• Direct droog, ramen en deuren kunnen meteen dicht

• Folie dekt in één laag, dus sneller

• Tot 10 jaar garantie op kleur en glans

• Kan na verloop van tijd worden voorzien van een tweede laag

Dit nieuwsbericht delen :

Folderdesign

Met het vers ontwikkelde beeldmerk is door ons ook de folder van Pluym Camperverhuur vormgegeven.

Beknopt en overzichtelijk wordt hierin alle informatie weergegeven zoals uitvoeringen, opties en huurperiodes.

Dit nieuwsbericht delen :

Mooi om weer eens zelf een échte montageklus uit te voeren. ‘Ouderwets’ op pad met medeoprichter, steun en toeverlaat, en broertje Kasper Scholten. Maar niet te vergeten, vooral mogelijk gemaakt door alle medewerkers van team Scholtensign. Trots op! “Dirk Scholten”

Dit nieuwsbericht delen :

Printing

Scholtensign investeert in optimale resultaten met de Epson SureColor SC-S80600. Het topmodel voor resultaten met prachtige kleuren, met een opmerkelijke kleurnauwkeurigheid.

De printer voor duurzame en hoogwaardige producties voor de meest veeleisende signalisatiematerialen, high-end displays en decors.

Print 98,2% van PANTONE solid coated-kleuren op grond van het PANTONE MATCHING SYSTEM® en is onderscheiden door Keypoint Intelligence (Buyers Lab).

Dit nieuwsbericht delen :

Restyle Gidding Hoveniers

Met een geslaagd en doeltreffend resultaat is door ons de visuele identiteit onder handen genomen.

Logo, kleurgebruik, typografie en vormentaal zijn allemaal vastgelegd in het door ons aangeleverde huisstijlhandboek.

Dit nieuwsbericht delen :

Afrika Museum

Print met “doorkijklanden” met zicht op werk in uitvoering. Hierachter wordt hard gewerkt aan een nieuwe tentoonstellingsruimte.

Dit nieuwsbericht delen :

Rigakade Amsterdam

Op de Rigakade in Amsterdam hebben we voor UMB Group een mooi project opgeleverd (de bewegwijzering inpandig en reclamezuil buiten). Met de kernwaarden van UMB Group in het achterhoofd zijn we aan de slag gegaan: lange termijnvisie, hoogwaardig en duurzaam. Zie hier het resultaat.

Dit nieuwsbericht delen :

Investeren in kwaliteit!

Unieke carwrap training door Piotr Cińsk. Piotr is één van de meest ervaren car-wrappers ter wereld. Onder andere bekend als de eerste official World Champion of Car Wrapping. Het was een inspirerende dag met veel tips en tricks.

Met dank aan Jos Nagel van Arlon Graphics!
De Arlon fleet & vehicle wraps, top-of-the-range printproducten, zijn verkrijgbaar bij Scholtensign.

Dit nieuwsbericht delen :

Tableware

Full service! Eén centraal aanspreekpunt voor al uw visuele communicatie. Ook voor bedrukt serviesgoed en glaswerk kunt u bij ons terecht.

Dit nieuwsbericht delen :

Drukwerk

Voor onze relaties verzorgen wij met regelmaat huisstijldrukwerk. Als full service reclamespecialist kennen wij de huisstijl en de wensen van de klant als geen ander. De vormgeving en levering van drukwerk is dan ook een logische aanvulling op ons leveringsprogramma.

Dit nieuwsbericht delen :

LIV Nijmegen

Met veel plezier aan deze leuke opdracht gewerkt! Bedankt LIV Woonbelevingscentrum en Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen.

Dit nieuwsbericht delen :

Wallcovering Amsterdam.

Wandbekleding voorzien van gepersonaliseerde
visualisaties, branding of decoratie met een naadloze montage.

Interieurfolie, decoratiefilm en geprint textiel, uitermate
geschikt voor het restylen of renoveren van binnenruimtes.
Gestructureerde vuil- en krasbestendige films,
te gebruiken voor toepassingen op deuren, meubels,
balies, keukens, liften, plafonds en diverse wanden.

Ontdek Interieurdesign met folie en print bij Scholtensign

Dit nieuwsbericht delen :

Logodesign

Wilt u genieten van een zorgeloze campervakantie? Maar heeft u geen zin in de nadelen van een camper bezitten?
Dan huurt u een camper bij familiebedrijf Frank Pluym.

Scholtensign ontwikkelde het logo. Een beeld in lijn met het autobedrijf gecombineerd met functionele aspecten zoals branche, herkenbaarheid, toepasbaarheid en onderscheidend vermogen.

Dit nieuwsbericht delen :

NS Station Elst

Positieve beïnvloeding van gedrag door decoraties. Een mooie aanwinst voor de wachtruimte op NS Station Elst. Natuurlijk met een regionaal beeld van de Paardenmarkt Elst.

Deze print, opgebouwd uit solide materialen, is voorzien van een krasbestendige afwerking. Bestand tegen chemicalien, schoonmaakmiddelen en andere oplosmiddelen.

Dit nieuwsbericht delen :

Vortex Logistics

De eerste trekker in nieuwe stijl voor Vortex Logistics.
Indrukwekkende verschijning!

Dit nieuwsbericht delen :

LED Projectie

Wat hebben wij een mooi vak. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Voor elk vraagstuk een geschikte oplossing. Ontzorgen en maatwerk in visuele communicatie, daar gaat het bij ons om! 24/7 LED projectie. Vandalismebestendig uitgevoerd. Innovative products for creative solutions.

Dit nieuwsbericht delen :

Met een knipoog naar Nijmegen ;)

Op formaat 1,20 m x 1,70 m op canvasdoek geprint en gemonteerd in een houten lijst.

Dit nieuwsbericht delen :

BUILDING Business met zelfklevende folie.

Momenteel volgt Scholtensign bij Appcademy, in samenwerking met Avery Dennison en Sikkens Nederland specialistische trainingen voor het toepassen van zelfklevend vinyl aan de buitenzijde van gebouwen. Een mooie groeimarkt met een groot aantal voordelen voor schilders- en renovatiebedrijven, aannemers en vastgoedbeheerders die mogelijkheden van folie naast schilderwerk steeds meer inzien.

Dit nieuwsbericht delen :

Pest niet!

“Pesten komt helaas op iedere school voor, ook bij ons. Het is een probleem, dat wij onder ogen zien en op onze school serieus willen aanpakken. We hebben richtlijnen beschreven over hoe wij op school omgaan met pestgedrag. De school moet voor alle betrokkenen een veilige omgeving zijn”.

Bij Scholtensign zijn wij het hier volledig mee eens. En al helemaal met de manier van aanpak. Een zinvolle campagne en erg mooi vormgegeven door de kinderen van deze school. Prettig dat wij hieraan een klein steentje bij kunnen dragen. De Geldershof. Een stevige basis.

Dit nieuwsbericht delen :

Mooi resultaat!

Veel succes met de nieuwe Zoevers servicebus.

Voorzien van hip mat metallic Avery Dennison ® Supreme Wrapping Film

Dit nieuwsbericht delen :

Fleetmarking

Van Vliet Transport verduurzaamt zijn wagenpark.
In een korte periode is het volledige wagenpark omgezet naar onder andere 32 MAN trekkers en 25 MAN bakwagens.

Scholtensign voor een optimale planning en uitvoering in fleetmarking. Vanaf concept en vormgeving tot productie en montage. Ook op locatie.

Dit nieuwsbericht delen :

Voordeel vracht van Trekpleister.

Dit nieuwsbericht delen :

Showroom in aanbouw.

Volop mogelijkheden met print! Scholtensign voorziet regelmatig alle mogelijke branding en decoraties voor de retailbranche. Wenst u dat wij u nog meer werk uit handen nemen? Wij maken graag een afspraak voor het bespreken van een turn-key oplossing.

Dit nieuwsbericht delen :

Authentiek!

Een in sepia opgemaakte decoratie aangebracht. Een origineel beeld van dezelfde gerenoveerde authentieke wachtruimte van de Nederlandse Spoorwegen, Station Nunspeet.

Dit nieuwsbericht delen :

Afrika Museum Berg en Dal

Het Afrika museum is 14 april met de expositie Afrotopia gestart. Scholtensign heeft hiervoor een aantal reclame-uitingen mogen produceren.

Dit nieuwsbericht delen :

Recycling, mooi dat wij ons steentje eraan bij kunnen dragen.

4PET Recycling B.V. vervaardigt PET-grondstoffen (uit bijvoorbeeld petflessen). Die na verdere verwerking onder meer gebruikt worden als verpakkingsmateriaal. Zo zijn veel producten in de supermarkt verpakt in het materiaal dat door 4PET wordt geproduceerd.

Voor 4PET Recycling B.V. in Duiven hebben we de Estatemarking gerealiseerd. Van ontwerp, productie tot gemonteerd eindproduct op locatie. Een mooie opdracht waar de uitstraling van het bedrijf is vernieuwd.

De volgende zaken zijn aangepakt: Bewegwijzering, reclamezuilen, vlaggen en masten en alle gevelreclame inclusief LED verlichting. Dankjewel 4PET!

Dit nieuwsbericht delen :

Werken bij Cornelissen.

Bedankt voor de opdracht Cornelissen Groep! Veel succes met de werving. Voor interessante vacatures bij dit mooie bedrijf check: www.werkenbijcornelissen.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Impossant!

Wat een verschijning. De hagelnieuwe Mercedes-Benz Arocs kreeg de primeur.
Een eerste productie met het nieuwe logo. Een goede test voor het vers vormgegeven beeld.
Goed gelukt! Passend en met de juiste impact.

Dit nieuwsbericht delen :

Houterman logo design

Samen met Frank en Paul Houterman is er de laatste tijd flink gewerkt aan een nieuw logo voor Houterman Autosleepdienst. Naar tevredenheid van alle drie is er een mooi, passend beeld ontstaan.

Ondertussen wordt de huisstijl en identiteit verder vormgegeven.

Dit nieuwsbericht delen :

Voor 2Birds Bianca & Debby, is deze foliemontage geproduceerd en geïnstalleerd.

Bedankt voor de leuke, uitdagende klus 2BirdsMedia!

Dit nieuwsbericht delen :

Bedankt voor de complimenten Intratuin Duiven!

“Hallo Dirk,

De nieuwe Iveco ziet er goed uit, mooi gedaan! We zijn er blij mee.”

Altijd goed om te horen. De mooiste kroon op het werk! Toch moet ik de complimenten doorgeven aan Elco, Jeffrey en Sander. Deze mannen hebben de productie en foliemontage verzorgd op deze mooie Iveco, geleverd door Autobedrijf Van Aalten Huissen.

Dit nieuwsbericht delen :

Glass is the new creative canvas.

Stijlvol, decoratief en tijdloos. Functioneel en een direct toepasbare aanvulling in elke organisatie. Een magnetisch memobord van glas, bedrukt en op maat. Gehard en geslepen.

Binnenkort een uitgebreid verslag over deze gewaardeerde relatie. De thuisbasis van AP Support voorzien wij van gepersonaliseerde wandbekleding. Tot in de puntjes. Van vormgeving tot productie en montage. Decoratief en inspirerend beeld voor bezoekende relatie en medewerker. Voorzien van een subtiel vleugje branding.

Dit nieuwsbericht delen :

Fleetmarking Noy Logistics Heijen.

Noy Logistics stelt zeer hoge eisen aan materialen en uitvoering. Daarom een perfecte match met Scholtensign. Een prachtige nieuwe relatie!

De nieuwe Actrossen zijn door ons van autoreclame voorzien bij Wensink Heijen. Bedankt voor de soepele en prettige samenwerking!

In totaal zullen tot aan begin 2018 vijftig nieuwe Actros trucks door Wensink Automotive aan de logistieke dienstverlener in Heijen uitgeleverd worden.

Dit nieuwsbericht delen :

Blackboard vinyl.

Decoratief en speels. Zelfs functioneel en informatief. Een leuke sfeervolle toevoeging voor op kantoor.

Maar vooral ideaal om tafeltennis scores officieel bij te houden ?

Zelfklevende krijtbordfolie van Scholtensign.

Dit nieuwsbericht delen :

Mooie opdracht, strak resultaat.

Scholtensign heeft met plezier ook vorm gegeven aan de gevelreclame van de vestiging in Dukenburg.

John Bertine haarstylisten is al sinds 1957 een begrip in Nijmegen en omstreken.

Dit nieuwsbericht delen :

Hoog tijd voor een bericht over deze relatie van Scholtensign.

Showcase is hard aan het werk. Actief in de professionele wereld van licht en geluidstechniek.
Ons werd gevraagd hier een up to date visueel beeld aan te geven. Sindsdien hebben we ook drukwerk en ander producties mogen leveren.

Showcase  laat zich omschrijven als veelzijdig, professioneel en flexibel. Een enthousiast team van jonge, maar ervaren technici voor professionele licht- en geluids(techniek).

Dit nieuwsbericht delen :

De Resulaatmakers.

Onze detachering, winstgevend voor u!

Een meetbare prestatie leveren aan onze klanten die de van tevoren overeengekomen doelstelling zelfs overtreft! Dan pas zijn wij tevreden.

meer informatie ontvangen over deze unieke propositie? www.apsupport.nl/de-resultaatmakers

Dit nieuwsbericht delen :

Scholtensign zit niet stil. Nooit niet!

Relaties en hun wensen staan voorop. Snel, goed en meedenken zit in onze genen. Maar in de niet resterende tijd gaan we verder.

Mast&Vlag was al een begrip. Te verleidelijk, de vergaarde kennis op dit gebied.
 Dan ook tijd voor een uitstapje.

Een eerste webshop. Wel op onze manier, gewoon goed en met persoonlijk advies.
 De beste partner worden in vlaggenmasten, vlaggen en banieren is ons doel. Regionaal, in de omgeving van Nijmegen.

Maar een schouderklopje staat bij deze voorop. Aan een trouwe medewerker. Sander Kuunders. Wat een topper, wat een resultaat!

www.mastenvlag.eu

Dit nieuwsbericht delen :

Mooi plaatje toch?

Trotse ontwerper, tevreden signmaker en een zeer tevreden eigenaar.

Bedankt Hans van Roelofs Montage Huissen.

Dit nieuwsbericht delen :

Veraluxe veel succes!

Mooie ontwikkelingen hoor. En bedankt voor de leuke opdracht.

Sander heeft genoten bij het openingsfeest 🙂

Dit nieuwsbericht delen :

Personalisatie in eerste contact.

Jessica Jorritsma Recruitment helpt u vooruit met haar nieuwe CV templates.

www.jessicajorritsma.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Nieuw bekend gezicht in Bemmel.

Nieuwe auto, nieuwe vormgeving. Doordacht en nog goed herkenbaar.

Dit nieuwsbericht delen :

Stap in en bestuur je eigen carrière!

Super leuke opdracht van AP Support…
Design, productie en montage van deze Promocar.

Goed gelukt! Al zeggen we het zelf.

Dit nieuwsbericht delen :

Van Zuijlen Auto’s is partner van Bourgondisch Nijmegen Proeft.

Wij verzorgden de branding bij Restaurant BEAU voor deze trouwe klant.

Met behulp van beachflags, autoreclame en gepersonaliseerde kentekenplaten.

Hét adres voor jong gebruikte exclusieve auto’s.
www.vanzuijlenautos.nl

Dit nieuwsbericht delen :

IT FEELS ELECTRIC!

Ervaar de nieuwe BMW i3 bij Story Nijmegen.

Dit nieuwsbericht delen :

Fancy Frames. Eyecatcher op locatie!

In te zetten als achterwanden, bannerstands, 3D displays, pilaren en bogen.

Lichtgewicht, met gemak te vervoeren,  geplaatst in 5 minuten en uitgevoerd met prachtig  Deco Display 210 gr/m² doek  inclusief B1 certificaat.

Alle Fancy frames met bijbehorende doeken worden geleverd inclusief luxe koffer met wielen, folie, handschoenen en handleiding. De LED- of halogeenverlichting is voor de meeste modellen optioneel verkrijgbaar.

Neem voor meer info contact met ons op!

Dit nieuwsbericht delen :

BUSJE KOMT ZO.

Aardig onderweg met onze vernieuwde servicebussen.
Onze reclamemonteurs komen graag naar u toe!

Ford Transit Connect geleverd door Wensink Arnhem. Thanks Gerwin Borst!
Mercedes-Benz Vito geleverd door Rüttchen Tiel. Super Rob van Dillen!

Dit nieuwsbericht delen :

PLAATSJABLONEN.

Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei sjablonen.
Voor industrieel spuit- en schilderwerk.  Gelaserd uit aluminium of ander materiaal.

Dit nieuwsbericht delen :

Creëer een unieke wand met krijtbordfolie.

Fantastisch voor de kinderen thuis! Ideaal voor boodschappenlijstjes en voor de To Do List.
Een perfecte stijlvolle toevoeging voor op kantoor, voor in de detailhandel en in de horeca.
Wij bieden maatwerk schoolbord- en memobordfolie.
Advies nodig? Neem contact met ons op!

Dit nieuwsbericht delen :

JESSICA JORRITSMA RECRUITMENT.

Interim Recruitment Specialist. Verbinder, Energiek en Doortastend.

www.jessicajorritsma.nl

Dit nieuwsbericht delen :

INTERIEUR. RENOVATIE & DESIGN.

Scholtensign heeft LG Interior film opgenomen in haar leveringsprogramma. Het betreft een uitgebreid programma folies in uiteenlopende designs, zoals uniforme kleuren, houtnerven, verschillende natuurstenen, carbon en metallics.

LG interior film  is een kostenbesparende en duurzame folie voor renovatie en design.

Meer informatie? We maken graag een afspraak.

Dit nieuwsbericht delen :

POWER FROM INNOVATION.

Nieuwe corporate identity voor Hoppecke Batterijen.
Scholtensign verzorgd de rebranding van het wagenpark.

Dit nieuwsbericht delen :

MINI SPECIALS. Raambelettering.

De MINI beleving. Die krijg je bij Story Nijmegen.

www.storymini-nijmegen.nl

Dit nieuwsbericht delen :

KENBAAR GEMAAKT.

Bestelauto van het jaar. De Mercedes-Benz Vito.

Wensink Nijmegen.

Dit nieuwsbericht delen :

DRUK IN WERK.

Voor Avalon Advies verzorgen en realiseren wij met veel plezier regelmatig drukwerk en diverse visuele communicatie.

www.avalonadvies.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Scholtensign is trots op eXterno.

Alweer een mooie uitbreiding van deze trouwe klant. Wij verzorgden de gevelreclame met een passend resultaat. Natuursteen en Sierbestrating Nijmegen.

www.externo.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Glasheldere way finding.

Voor Dornick BV verzorgen wij regelmatig divers vastgoed van duidelijke routing.

Indoor en outdoor. Altijd goed doordacht, modulair en met duurzame materialen.

Dit nieuwsbericht delen :

Steeds verrassend, altijd voordelig!

Dtp, productie en montage fleetmarking Kruidvat voor Cornelissen Groep.

Dit nieuwsbericht delen :

MAATWERK.

Een reclameconsole afgestemd op eisen en behoeften.
Mooi aansluitend bij het pand en passend in de omgeving.

Dit nieuwsbericht delen :

FULL COLOR CARWRAP.

Onmisbaar resultaat! Een uitvoering met mooie passende materialen en afwerking.

Tegelgroep Nederland.

Dit nieuwsbericht delen :

VEENS KOZIJNEN.

Veens Kozijnen is een prestigieuze fabrikant van houten gevel-elementen, zoals draaikiepkozijnen, hefschuifpuien, voor- en achterdeuren, ronde kozijnen, enz.

www.veens.eu

Dit nieuwsbericht delen :

VERMAAK EN BELEVEN.

Geef betekenis aan uw merk en product.

In store branding Voor Tegelgroep Nederland.
Levering en montage van wall visuals en point of sale materialen.

Dit nieuwsbericht delen :

Samenwerken aan úw leefruimte…

Harteman is een verzamelnaam voor tal van activiteiten in de civiele techniek en de handel- en transportsector. Wij staan voor gedegen processen, langdurige samenwerkingsverbanden en een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.

www.harteman.com

Dit nieuwsbericht delen :

ONTVANGST EN BEGELEIDING.

Flexrooms.

Hotel bewegwijzering voor Flexrooms flexible housing.
Zelfklevend rvs geslepen, geëtst en ingelakt.

Dit nieuwsbericht delen :

OPVALLEND ONDERWEG.

Autoreclame Hans Janssen.

Aansluitend bij huisstijl en met de juiste boodschap.

Garantiemakelaars in Nijmegen, Beuningen en Wijchen.

www.hansjanssen.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Fleetmarking Cornelissen Groep.

32 nieuwe DAF trekkers voor de Cornelissen Groep.

Scholtensign geeft vorm aan de gehele planning. Van design naar productie tot logistiek en montage op locatie.

Dit nieuwsbericht delen :

Mobiel en daar waar het nodig is.

Autoreclame Art meets design.
Een ruime collectie meubelen voor tuin, terras en serre.

www.artmeetsdesign.nl

Dit nieuwsbericht delen :

MAAK VAN PASSANTEN KLANTEN.

Gevelreclame met dakconstructie Apotheek Kisters in opdracht van Van Gisteren Bouw B.V.

Geproduceerd met mooie, duurzame materialen.

RVS geslepen doosletter met aluminium dakconstructie gemoffeld in ral.

Dit nieuwsbericht delen :

INNOVATION OF PACKAGING. Website Saro Maxpack.

Na hard werken en een leuke samenwerking staat de website www.saropackaging.eu online.

Webdesign, copywriting, productfotografie, website ontwikkeling en huisstijl.

Dit nieuwsbericht delen :

HSF Logistics. Wall visual.

Voor HSF Logistics Nijmegen realiseerden wij deze kenmerkende visual in de skybox van het N.E.C. stadion. Een strakke productie met de juiste impact!

Fotografie, beeldbewerking en print.

Dit nieuwsbericht delen :

Van visitekaartje op de weg naar visitekaartje in de hand!

Na een blinkende autoreclame hebben we nu ook de visitekaartjes met veel plezier en enthousiasme ontworpen en geleverd aan Corporate Visual Communication.

Dit nieuwsbericht delen :

DRUKT ZIJN STEMPEL OP LOGISTIEK. Logistic Force.

Elegante aluminium masten met baniervlag voor Logistic Force Nijmegen.

Makkelijk wisselbaar door een gedegen kantelanker.

Dit nieuwsbericht delen :

En wat zijn wij vandaag?

Vandaag zijn we een koektrommelfabriek. Morgen spelen we voor transporteur. Vrijdag zijn we binnenarchitecten… Maar elke dag reclamemakers.

Diversiteit bij Scholtensign.

Dit nieuwsbericht delen :

ZAKELIJK ELEGANT. Reclamezuil.

Met veel plezier hebben wij voor onze goede relatie in Heteren deze geanodiseerde aluminium zuil vormgegeven en geplaatst.

AllweCare medical… Met passie voor bijzondere medische hulpmiddelen.

www.allwecare.nl

Dit nieuwsbericht delen :

4 PET. Bulktrailer

De 4PET Groep biedt producten aan, geproduceerd volgens de drie meest voorkomende conversieprocessen: recycling, extrusie en thermovormen. Elke technologie heeft zijn eigen eigenschappen, geschikt voor verschillende verpakkingstoepassingen.

Dit nieuwsbericht delen :

Design en levering way finding units Novio Tech Campus.

Knowledge, business and innovation come together at Novio Tech Campus in Nijmegen. The campus offers 10,000 m² of state-of-the-art research infrastructure and accommodation for entrepreneurs and researchers in the Life Sciences, Health and HighTech sectors. Novio Tech Campus has the iLAB status (InnovationLab).
Novio Tech Campus. Where innovation works!
www.noviotechcampus.com

Dit nieuwsbericht delen :

LANDMARK BELVÉDÈRE.

Oorspronkelijk was de Belvédère een gewone waltoren, die omstreeks 1511 de naam Hoender-toren droeg. Uit die tijd stammen ook de grote kelders onder het gebouw, die nog tot 1818 in gebruik waren als kruitmagazijn.
In deze karakteristieke sfeer bieden wij mogelijkheden voor besloten gezelschappen voor een besloten diner, bruiloftsfeest, personeelsfeest, luxe vergadering, of een zakelijke borrel. Ook een huwelijksvoltrekking behoort tot onze mogelijkheden.
U kunt geheel vrijblijvend op iedere zondag Fort Lent bezoeken. Wij zijn dan ook geopend voor het bespreken van een feestelijke gelegenheid in de Belvédère.

www.landmark.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Húflo originals.

Wij van scholtensign zijn gek op reclame. Maar ook op biertjes!
Dat maakt dit tot zo’n leuke samenwerking…
Bieretiketten voor Húflo Originals, gebrouwen en gebotteld in Deurne. Voor deze authentieke bieren printen wij etiketten op sfeervol zelfklevend textiel. Met een ontwerp van ons designtalent Sander Kuunders.

Dit nieuwsbericht delen :

Ambachtelijke kijk op parket.

Voor deze prachtzaak in Nijmegen verzorgden wij de gevelreclame. Neerlandia houten vloeren.

Dit nieuwsbericht delen :

PACKAGING DESIGN. Cornelissen Pallets.

Of u nu vorm wilt geven aan een gedachte? Of meer betekenis aan uw product of organisatie?
Wij verzorgen uw communicatie met meer waarde. Wij vertellen uw verhaal met aantrekkingskracht en maken het eigen.

Dit nieuwsbericht delen :

AUTORECLAME BENNIE SOLO. Topentertainment op alle fronten. Nu ook representatief onderweg.

Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haalt u een avondje (korter of langer!) top entertainment in huis. Maar niet alleen in huis! Ook op de camping, in het cafe, in de feesttent, het buurttheater, tijdens het straatfeest, op uw trouwlocatie, bij een personeelsfeest, een product lancering of…vult u zelf maar in.

Met Bennie Solo haalt u een totaalgebeuren binnen! Een knettergekke, wervelend en complete show.

www.benniesolo.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Zlim body & lifestyle. Look good, feel great.

In 4 stappen naar een slanker figuur
Maak kennis met de zlim-methode voor een leven lang slank en fit. Onze totaal methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie.

www.zlimbeuningen.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

Coördineren en instrueren.

Door middel van de door ons geleverde full color beschrijfbare magneetborden overziet de meldkamer bij elk evenement in één oogopslag de hele regio met daarop alle benodigde gegevens.
Met dit maatwerk product worden de drie kernwaarden daadkrachtig, betrouwbaar en alert verder veilig gesteld.

Dit nieuwsbericht delen :

Logistic Force

Door samen aan de slag te gaan, zijn we nog beter in staat om de lokale logistieke markt in Nijmegen en omgeving te bedienen. Vincent Versteeg treedt in dienst als vestigingsmanager van Logistic Force Nijmegen en blijft dus een vertrouwd gezicht voor de relaties van Midflex. Marlies van Tilburg nu werkzaam bij Logistic Force Tiel maakt het team Nijmegen compleet als bemiddelings- coördinator.
Logistic Force, vestiging Nijmegen

Dit nieuwsbericht delen :

Waar we écht warm voor lopen!

Werk dat precies zo is geleverd dat het naadloos aansluit bij de wensen van de klant. Dat is maatwerk. Bij scholtensign begrijpen ze dat als geen ander. Wij danken scholtensign voor het fraaie ontwerp en de goede service!

Jan van Lieshout Makelaardij o.g.

Dit nieuwsbericht delen :

IT HAS TO BE HEINZ. Floorgraphics voor dé Ketchup fabriek.

Industrie & veiligheid
Daar waar omstandigheden extreem zijn. Waar veiligheid voorop staat.
Hierbij worden eisen gesteld aan materialen. Materialen met weerstand tegen vuil, stoten, schuren, temperatuurschommelingen en inwerken van vloeistoffen.

Dit nieuwsbericht delen :

GEEN ZORGEN MEER OVER ONDERHOUD. Rutten Groep.

Voor Rutten Groep verzorgden wij de autoreclame in nieuwe stijl.
Met een ontwerp van Peter Janssen van Het Nieuwe Buro.

Dit nieuwsbericht delen :

A business with no sign is a sign of no business.

Wij wensen Gerrits Transport succes met de uitbreiding van de bedrijfsaccomodatie.

Dit nieuwsbericht delen :

Logicx Mobiliteit BV.

Industrie & veiligheid
Daar waar omstandigheden extreem zijn. Waar veiligheid voorop staat.
Retro-reflecterende striping en contourmarkering voor Logicx Mobiliteit BV.

Dit nieuwsbericht delen :

Heinz innovation center

The stunning facility will be dedicated to driving innovation and new products that will excite consumers and customers in The Netherlands and across Europe, a key market for Heinz. In total, 160 chefs, food scientists, quality engineers and researchers will drive innovation across Europe in the new facility.

Dit nieuwsbericht delen :

VIKINGS ARE NOT BORN, THEY ARE MADE! Strong Viking Obstacle Run.

Geheel voorzien. Deze trailer voorzagen wij van een wervelend ontwerp door middel van een superieure kwaliteit full color folie. Sommige delen zijn mat zwart gespoten in samenwerking met Gacon bedrijfswagenspuiterij.

Dit nieuwsbericht delen :

WE CONNECT YOU… Duidelijk beeld met het juiste signaal.

Logo ontwerp. Inn Connect Portofoonverhuur.

Portofoons en mobilofoons huurt u voordelig bij Inn-Connect.

Inn Connect portofoonverhuur biedt u een 24-uursservice. Dit betekent dat wanneer u onverhoopt vragen heeft, u ons altijd kunt bereiken. Daarnaast verzorgen wij zelf de verzending van alle gehuurde apparatuur en accessoires. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de gewenste materialen op tijd voorhanden hebt. De levering vindt bovendien plaats op een tijdstip waarop het u uitkomt. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.
www.inn-connect.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Visitekaartjes voor Giba cv haarden.

Specialist in duurzame installaties. U houdt van de sfeer van een haard of kachel in uw huiskamer, maar u denkt ook na over besparing van uw energiekosten en duurzaamheid? Dan bent u bij GIBA CV HAARDEN aan het juiste adres.

www.giba-cv-haarden.nl

Dit nieuwsbericht delen :

ONTVANGST EN BEGELEIDING. STILSTAND IS GEEN OPTIE.

Bewegwijzering. Heinz innovation center.

Dit nieuwsbericht delen :

Logistic Force Apeldoorn

Ontwerp, levering en montage van interieurdecoraties en huisstijlelementen.

Dit nieuwsbericht delen :

BCD travel . Slimmer reizen, meer bereiken.

Glasdecoratie & wallprints.

Van glazen wanden, deuren, plafonds tot wanden en vloeren, ontdek materialen die ruimtes transformeren met beperkte impact en die je fantasie prikkelen.

Dit nieuwsbericht delen :

Een huisstijl op maat verpakt. SARO MAXPACK.

Huisstijl ontwerp en implementatie.
SARO. Een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in het bedenken en produceren van EPS verpakkingen. Jouw verpakking maximaal en op maat verpakt

Dit nieuwsbericht delen :

STORY NIJMEGEN BMW. GAAT VERHUIZEN.

Laagdrempelig, open en transparant. Dit is wat in onze ogen een autodealer hoort te zijn. Dit proberen wij bij Story Nijmegen dan ook dagelijks te zijn richting onze klanten. Klanten moeten zich op hun gemak voelen en moeten trots zijn op het automerk wat ze rijden. Zo worden het echte ambassadeurs. Dat heeft ook met de sfeer in de zaak te maken. Ons nieuwe pand zal wat dat betreft een belangrijke stap vooruit betekenen, maar een mooi pand is niet genoeg. Het product is fantastisch, maar daar hoort de passende beleving bij. Dat krijgt u bij Story Nijmegen.

Dit nieuwsbericht delen :

Vortex Logistics.

Met regelmaat verzorgen wij de autoreclame voor de MAN trucks van Vortex Logistics.
Hierbij worden de spoilers ingepakt met een carwrap folie.
Met trots zijn we de 175 stuks reeds gepasseerd.

Dit nieuwsbericht delen :

Gasterij Als Toen.

Logo ontwerp en gevelreclame.

Ons restaurant staat garant voor een avond goed eten met lekkernijen uit onze keuken.
Het keukenteam is sterk in à la minuut koken en onze bediening is uitzonderlijk gastvrij.
Dagvers inkopen en werken met de mooiste producten dat proeft u en dat doen wij.

www.gasterijalstoen.nl

Dit nieuwsbericht delen :

MET VLAG & WIMPEL baniermasten Vierboom Trucks.

Dit nieuwsbericht delen :

Glasheldere communicatie.

Opvallend en speels. Raampartijen: een unieke ondergrond voor het vertellen van een verhaal.

Erwin Thoonen makelaardij

Dit nieuwsbericht delen :

HEB JIJ HEM AL GESPOT?! De officiële Nijmeegse Vierdaagse trailer in groot en klein.

Om ‘s werelds grootste wandelevenement te feliciteren, heeft HSF Logistics in samenwerking met scholtensign een trailer bestickerd. Deze Vierdaagse trailer van de “Walk of the World” kunt u tegenkomen in heel West-Europa.

Wij wensen alle deelnemers veel succes toe!
Design en uitvoering door Scholtensign.

Dit nieuwsbericht delen :

VAN OORT. Klant vanaf het eerste uur.

En daar zijn we trots op! Vanaf de start van Scholtensign maakt Van Oort uit Eck en Wiel gebruik van onze producten en diensten.

Van Oort is een zeer betrouwbare partner in het verzorgen van  transport, opslag en verhuizingen voor bedrijven en particulieren.

www.oort.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Certilas. Maatwerk van A tot Z.

Mooi project opgeleverd in samenwerking met vormgever Nick Mos. Gevelreclame, signing & bewegwijzering bij Certilas.

Dit nieuwsbericht delen :

Lennoc European flight intelligence

Architectural Folies & Printmedia

Een perfecte manier om uw identiteit aan bezoekers over te dragen, koopgedrag te stimuleren, prestaties te verhogen. Daarnaast voor het creëren van tevreden en trotse medewerkers.

Dit nieuwsbericht delen :

HSF Logistics Motorsport Team.

Een superteam met een veelbelovende toekomst!
Met veel trots hebben wij deze mooie “race” combinatie mogen voorzien van een passend ontwerp

Dit nieuwsbericht delen :

Look good, feel great

Ontwerp, levering en montage van een led verlichte lichtbak met fraai doorsteekwerk.

Dit nieuwsbericht delen :

Weijerseikhout. Voorsprong in daken.

Mooi werk. Gedeeltelijke wrap met Avery 900 serie.

Weijerseikhout is een van de weinige bedrijven die hellende en platte daken gecombineerd kan aanbieden met constructiewerk. En daar zijn we best trots op.

www.weijerseikhout.nl

Dit nieuwsbericht delen :

Elk bedrijf heeft een verhaal. Hoe laat u uw pand spreken?

Verlichte maatwerk zuil Houterman Autosleepdienst.

Dit nieuwsbericht delen :

bfd bv. Boldrik Financiële Diensten

Interieurinrichting.

Logo, beeld, tekst en bewegwijzering. Perfect op elkaar afgestemd en geïntegreerd door vele productie- en
montagemogelijkheden.

Dit nieuwsbericht delen :

De grote Laak Steinvoort BV

Mobiel en daar waar het nodig is. Een heldere print op super grip vinyl. Gelamineerd, uv werend, voor een superieure levensduur.

Dit nieuwsbericht delen :

Avalon Advies. partner op het gebied van afval- en duurzaamheidstrajecten.

Goed voor de creatieve werksfeer. Een levensgroot doek voorzien van een brandvertragende werking.
Ook is de akoestiek vele mate verbeterd door het aanbrengen van een speciaal ontwikkeld fleecedoek met sterk geluidsdempende eigenschappen.

Dit nieuwsbericht delen :

AP Support [solutions in finance]

Met trots en veel plezier hebben wij voor AP Support de vormgeving en uitvoering van 70 Opel Karl’s mogen verzorgen. Bij deze het eindresultaat in mooi beeld gevangen door Riechelle van der Valk van Corporate Visual Communication.

www.apsupport.nl
www.way2drive.nl
www.corporatevisualcommunication.com

Dit nieuwsbericht delen :

AP Support

Ontwerp en levering servies.

Scholtensign biedt alles op het gebied van signing & reclame.
Van grafische vormgeving, reclameproducties tot het beheer van uw huisstijl.

Dit nieuwsbericht delen :

Bactoforce. Take a closer look.

Bactoforce is uw partner voor de detectie en preventie van microbiologische risico’s in uw productieprocessen.

www.bactoforce.nl

Dit nieuwsbericht delen :

AVG Gennep.

AVG levert gecertificeerde betonmortel in allerlei soorten, hoeveelheden en milieuklassen.
Deze producten worden in de betoncentrale te Gennep volgens KOMO (BRL-1801) vervaardigd. In de betoncentrale te Duisburg gebeurt dit volgens DIN 1045. Onze moderne betoncentrales in Nederland en Duitsland staan garant voor een groot assortiment betontoepassingen van hoge en duurzame kwaliteit.

Dit nieuwsbericht delen :

Nieuw design Velthoven Transport.

Voor de trucks van Velthoven in Eck en Wiel ontwikkelde wij een nieuw ontwerp. Herkenbaar, maar wel in een modern jasje.

Dit nieuwsbericht delen :

A combination of design and production
to give your story shape and to bring across the message.